Kızlar anca yazabildim bende doğurdum 17 gün önce 😍 planlı sezaryendı zaten sabah 6.30da yatışım yapıldı 9 da doğum için hazırladılar beni ve ameliyathaneye indik. Heycan vardı ama çok araştırarak gitmiştim az çok neler olacağını kestiriyordum ilk doğumum bu arada. Neyse anestezi doktorum geldi belden iğneden korktum orda ama canım yanmadı hiç sonradan elektrik tarzı bişey geliyo orda irkildim baya sondayı uyuştuktan sonra taktılar hiç hissetmedim. Neyse doğum başladı herşey çok güzel ilerliyo gayet rahatım acı hiç yok o sırada birden dr karnıma bastırdı canım çok yandı az bi bağırır gibi oldum derken bu sefer tekrar bastırdı kaburgam inanılmaz acıdı bebek geliyo dedi ve hemen ardından bebeğimi gördüm sonrasında tekrar bastırdıkların da nefesim kesildi ve midem bulandı kusacağım dedim ama nefesim hiç yok tansiyonum yükseldi bi anda panik atağım tuttu hemen sakinleştirici yaptılar ve ilaç yaptılar ama inanılmaz kötüyüm o saniyeler de burdan çıkamam dedim kendime ama sonra ilaç ve sakinleştirci etkiyi gösterdi ve rahatlama geldi iyiydim ama asansör de tekrar nefesim gitti ve yine panik atak inanılmaz hızlı nefes almaya çalışıyorum ve boğazımda bi yumruk var sanki. Neyse yarım saat bir saat sonra inanılmaz bi ağrı geldi ama ağlıyorum hüngür hüngür çarşafları çekiştiriyorum yardım edin diye hemen hemşire geldi ve bacağımdan ağrı kesici yaptı yarım saat içinde oda etkisini gösterdi ve iyiydim artık düzelmiştim. Saat 3 gibi yürütmek için hemşire geldi kanamam vardı sondayı çektiler hiç acımadı yine hissetmedim korkulacak bişey hiç değil. Yürümektense yatağa yatıp kalkmak benim için nerdeyse imkansız gibiydi çok acıyordu ama inanın bir kere yürüdükten sonra hiç oturmadım sabaha kadar yürüdüm hastanede eşimle beraber hatta akşamına sigara içmeye indim desem 😂 gazımı ve idrarımı yaptım hastanede idrar inanılmaz zor oldu sondadan dolayı dediler . Büyük wc çıkamadım dr rica ettim lavma yaptırdım hemen çıktım tuvalete çok rahat yaptım kesinlikle aklınızda olsun. ağrılarım 1 hafta kadar sürdü ama şimdi baya iyiyim. Ara sıra dikiş yerim zonkluyor sadece.