Nurciv Kizlar Bugün tüm gün karnim sertlesiyor Bebek toplaniyor dogum baslangici olabilirmi? 38+4 deyiz
Damyavuz Nurciv o bende hep oluyordu en büyük belirti bence bel ağrısı işe başlayan kaşık ağrısı adet olacakmışsın gibi.
Kaanmoms Nurciv biz de 38+5 haftalığız. Seninle aynı durumdayim bazen acayip sertleşiyor, senin nişanin geldi mi canım?
Nurciv Mehtapca06 evde cekmek istiyorum sanciyi dayanilmicak gibi olunca gideyim diyorum hastaneye Bugün baslarmi sence esas sancilar?
Mehtapca06 Nurciv yani eger korkmazsan tabi en guzeli sanciyi evde cekmek cok afedersin hastanede nst sanci cikarsa saat basi altyan açıklık kontrolü yapiyorlar beni en cok o tiksindirmisti
Nurciv Damyavuz hafif bel agrim var ama hepsi dayanilir. Karnim 10-15 dk bir toplaniyor Demir gibi oluyor. Artik dogum yaklasti galiba
Yeliz6767 Mehtapca06 kesinlikle öyle tek başına atıyolar bir odaya arada açıklık var mi yok mu bakıyolar kasılman olunca ıkın diyolar o kadar 😬
Nurciv Mehtapca06 Bende o ortamda gerilmek istemiyorum zaten esimde giremicek yanima tek basima daha zor olur. Beklerim Bugün evde canim
Nurciv Kaanmoms yok canim Hicbisey yok ne nisan ne Su. Sadece rahim agzi kisalmam vardi 29. haftadan beri Kac ay yatarak gecirdim
Mehtapca06 Yeliz6767 aynen valla ilkindee hem tek basina olmak hem surekli kontrol etmeleri germisti bu sefer dogum aninda gidicem😂
Nuriay Nurciv bende 25 haftadan ta 39 za kadar oyle oldu toplanma ve sertlesme ama hic dogum belirtim olmadi sonundada sezeryan dogurdum
Ekercan Bende sizinle aynıyım 38+4 bir saattir karnıma bir sancı lavabodan çıkamıyorum karnımda aşırı sertleşiyor kasıklarımda sancı var sadece kotu sıvı bir akıntı geliyor sizce yaklaştı mı doğum
Nurciv Ekercan Evet canim bence sende bir kac güne dogurursun. Hepsi dogum belirtisi saglikla kavusalim hepimiz yavrumuza 🤲🏻
Ecekadir Nurciv bende 37 haftaya giriyorum ve hep bi yere topluyo kendini geri bırakıyo bence doğum belirtisi değil
Yeliz6767 Mehtapca06 Aynen evde çekelim sancıları baktık son noktaya geldi o zaman gideriz hastaneye pıt diye doğsun 😂😂😂