Happyy_anne Kızlar 32.hafta muayne ücreti ödedim 10 gün kontrol süresi var özelde şuan 37.haftadayım kontroller sıklaştı hep kontrol olarak çağrıyor sadece nst para ödüyorum sizinde öyle mi yoksa sağolsun doktorun iyiliği mi
user124578 Happyy_anne doktorun iyiliği olmuş canım bende 10 gün içinde gidiyorum sonra 2 hafta gitmeyip tekrar muayene parası vererek gidiyorum
Eslemveannesi0 Happyy_anne evet bende de aynı şekilde diyorum ne zaman muayene diyecek diye ama yok🤷🏻♀️
Ttugceeli Happyy_anne bende özel kliniğe gidiyordum hiç öyle bişey demedi. Doktorun insiyatifine kalmış bence hiç sesinizi çıkarmayın 😀
Happyy_anne Zehratay başından beri aynı doktora gidiyorum ondan mı öyle doktor son aylarda her hafta çağrıyor
Happyy_anne user124578 ilk aylarda benimde öyleydi o zaman ayda bir gidiyordum şimdi haftada bir çağrıyor
user124578 Happyy_anne yok ben suan oyle yapıyorum mesela 33 de gittim 34 te gittim ya sonra 2 hafta gitmedim 36 da gittim ardına 37 de gideceğim o yani bir ayda 4 defa gitmiş oldum aslında ama 2 defa para ödedim sen bir defa ödemişsin