Merve0671 Glzrkck Sarımsağı döv ağrıyan dişinin üzerne ve etine koy günde 2-3 kere yap canın çok yanacak dayanabildiğin kadar dayan ben öyle yaptım geçti
Rumeysa25 Canım git yaptır kurtul bebeğini de kendini de üzme. Ben de hamileyken 20 lik çektirdim doktordan onay al git Allah yardım etsin diş ağrısı çok kötü oluyor. Listerine gargara kullanmıştım uyuşturuyor bir süre onu da deneyebilirsin
Mirviletta Kekik yağı alabilirsin aktardan oda bebeğe zararsız diye biliyorum bi kulak çöpüne döküp direk ağrıyan dişin oraya sürmen lazım yakıyor çünkü dr a da bi danış sen yine de
dondurmalibebegim Seda35 karanfil yağını hamilelikte kullanmak sakıncalı önerilmiyor. Veya benzeri yağlar. Sadece parol atabilirsniz antibiyotik ağrınızı dindirir. Antibiyotik saati gelmeye yaklaşırken şiddetlenr ağrı ama sonra rahatlarsnız geçmiş olsun benim yüzüm şişmişti gözüm burnum. Doktr antibiyotik vermişti kullandım ve kanal tedavisi yapıldı anestezisiz. Apselenen diş etimdeki yeride patlatmıştı dişçim dünya varmış demiştim. Çok zor gerçekten Allah sabır versin :( Glzrkck
_neslihan_ Glzrkck karanfilin başını ez koy geçiriyor biraz ben onunla uyurdum vallaha allahım yardım etsin çoook kötü bişey diş ağrısı aylarca çektim vallaha antibiyotik bir kaç gün sonra geçirir inşallah