N_e_s_e suadeeee ay ben kullandım dedesi duramamis almış ama bı zararını görmedim iyi kullanışlı oluyor doktorlar zararlı falan diyor ama bilmiyorum bana kalsa yine almicaktim
Hapyymami55 suadeeee ben kullandım bebem mutfak tezgahı ve sandalye arasında kucuk bı mesafe vardı sen gel sandalyeyi tut çek suratına gelmesine ramak kalmış tezgah olmasaydı gelirdi ömrümden ömür gitiydi dikat etmek gerekiyor çok hareketliler
Tatlisannedilekk suadeeee ben oğlumda kullandım 15dk falan durduruyordum Allah’a şükür bir sıkıntı da yaşamadım
Deletedmom727271 Ben ilk oğlum da kullandım ama sadece temizlik yaparken oda açıkçası işime geliyordu rahatça yapıyordum. Onun haricinde bindirmedim erken yürüdü zaten. Ama ikinci oğlumda kullanmayı düşünmüyorum 😊
Deletedmom727271 suadeeee Yok sorun olmadı. Çok gerekli değil bana göre. Dediğim gibi ilk oğlum erken yürüdü yürümeseydi devam ederdim. Şimdi o kırıldı tekrardan almak istemem sanırım çünkü elimde kalır bir daha çocuk düşünmüyorum 😂 o yüzden 😊 bir de onunla çok fazla yaramazlık yapabiliyorlar malum 😂
suadeeee N_e_s_e bende almayacaktım hediye geldi 10 15 dk koyuyorum ama vicdanım da el vermiyor bişey olur mu diye