Yasemin_71 Kizlar kızımın adını toprak koymak istiyorum ama yanına da yakışan güzel bir isim koymak istiyorum sizce ne olmalı 🤗☺️
1cift1tekannesi Toprak ada , toprak arya , toprak eda gibi mutlaka kısa isimler yakışacaktır diye düşündümm
bebekrehberi Toprak tek başına çok güzel. Yanına ne koysanız gitmez bence. Toprak su nedir mesela😅 tüm elementleri sıralayın gibi. Tek koyun bence. Çok güzel isim.
Yasemin_71 Hazalaskin normalde erkek olursa ben koyacam kız olursa sen koy demişti ama evdeki hesap çarşıya uymayinca kendi illa ben koyacam diyince bende kırmadım ☺️🤗 ikincisine ben koyarm artk
designermom Hic isim yakıştıramadım valla insanda bi isim duyunca normalde baska bir isim de çağrışım yapar yanına ama bu isim sanki tek basına kalmak istiyor gibi geldii 🤍
Yasemin_71 designermom evet yanına pek isim uymuyor tek başına da güzel bir isim zaten belki dedim uyan bir isim bulurum diye ☺️🙈
Hazalaskin Yasemin_71 kırma bencede bizim kızımıza da babası koydu adını henüz doğmadı ama Asel olacak allah nasip ederse 💕
Yasemin_71 Hazalaskin yok kırmadım zaten ☺️ Asel de güzel bir isim anlamı da çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😘☺️
Hazalaskin Yasemin_71 amin inşallah canım sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 kaç haftalıksınız ☺️