Ebruliiimmm Kızlar 7+6 yım ama halen akıntım var pembe renk resmen 2 haftadır bi kahverengi bi pembe böyle bi durum yaşayan oldu mu bilgi verirmisiniz ilk hamileliğim
Hapyymami55 Ebruliiimmm ilk haftaalrda lekenme şeklinde yerleşme kanamaları oluyor bende hiç olmadı o yüzden. Hangi renk olması gerektiğini bilmiyorum cnm bilen biri çıkar
Prensesmelek Ebruliiimmm normal degl kahve pembe olması doktra gıdın hemen bnmde olmustu dusuk tehlıkem vardı ılac kullandm ve iğne oldum gecti cok sukur oyzden ıhml etmeyın gıdın hemen🙏
Ebruliiimmm Hapyymami55 inşAllah canım ya valla dua et ne olur inşAllah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder Allah ım 🤲🏻
Gozde5 Prensesmelek 5. Haftamdayım bende bugün kahverengi lekem başladı progestan fitille beraber akip geliyo yani peceteye çok az bi şekilde sizce buda risk mi
Ebruliiimmm Prensesmelek gittim burda özel yok progestan verdi sadece onu kullanıyorum arabayla da yolculuk yapmak istemiyorum
Prensesmelek Gozde5 fitil kullanırken norml diye bılıyorum ben ılac olarak kullandm gecmıstı bı kac gune gecer ınsallh siznde
zehra-ss Doktora gidilmeli. İlk bebeğimi kaybettim düşük gerçekleşti. Pembe bi akıntı geliyordu peçeteye. Sakın geciktirmeyin. Bu hamileliğimde sürekli progestan ve aspirin kullanıyorum. Dikkat edin kızlar.
Ebruliiimmm zehra-ss canım gittim progestan ı fitil olarak kullan diyor devamlar diyor Allah ım inşAllah nasip eder bebişlerimizi
zehra-ss Ebruliiimmm Ağızdan alınca sersemlik, çarpıntı falan yapabiliyor canım. Eğer vajinal yolla kullanabiliyorsan kullan.
Gozde5 Ebruliiimmm herşey olacağına variyo benim bu 2. Tup bebek denemem . Gerçekten düşün düşün insan kendini çok yoruyo en iyisi dua edip hayirlisini istemek. Inşallah sağ salim kucagimiza aliriz yavrularimizi arkadasim🙏