ankakusu_2022 28 haftalık hamileyim, vajinadaki kemikler çok ağrıyor hafif batmalar da oluyor ama , şu vajinadaki kemik neden ağrır ki hareketlerimi de kısıtlıyor ağrısı
kedisever11 ankakusu_2022 canım o bende de çok oluyordu aynı haftadayız bu arada, arada yine çok oluyor. Doktoruma sordum bebeğin pozisyonu ile alakalı dedi poposu aşağıdaymış o yüzden de ağrı yapıyormuş
Lahinnn ankakusu_2022 buyuklerımıze sordum ben de var azcık 25. Haftdayım 40 kemik bırden yerınden oynar hamıleyken dediler
Bfbelss_92 Canım benimde vajina bazende yan bacak içlerim çok ağrıyor doktora sorduğumda rahim yukarı çıktığı için ordaki baglarda yukarı çıkıyor kasıldığı için ağrıyor dur demişti Yani öyle bir ağrı ki yatakta dönemiyorum yürütmüyor falan
ankakusu_2022 kedisever11 sanki vajinaya sert bir şey çarpmış da kemiklere değilmiş gibi bir ağrı dimi
kedisever11 ankakusu_2022 evet hareket ederken ayaktayken uzanırken dönerken felan çok acıyor ağrıyor aklım gidiyor
Lahinnn Zeynephilal bende batma var suan ama benım erken dogum riskin var rahim kısalıgım tavsıyem rahım agzıını ölcturt kac cm dıye kısalma vb mı var dıye
Zeynephilal 23 haftalığım detaylı ultrasonda rahim durumuna bakılmıştı normal demişti doktorum batma değilde kemiklerimde spor yaptıktan sonraki hamlama tarzında ağrı oluyor bazı hareketlerde
Lahinnn Zeynephilal valla vajınal ultrasonla olculmustu benım Karından kısa görünce senın kısa degılse o zaman rahımden kaynaklı degıl bebek baskı yapıyor olabılır ama bence doktoruna danış net soyler bebegın pozısyonuna bakıp
1flz Bende 23 haftalığım hamile kaldığımdan beri neredeyse bacaklarımın iç kısımda hamlama ağrısı gibi ağrı var ve özellikle geceleri artıyor sanki.Gece yatakta dönmekte çok zorlanıyorum ve acısına uyanıyorum resmen.Doktoruma sorduğumda bebeğimin baş aşağı doğum pozisyonunda olduğunu söyledi bu da baskıyı arttırdığı için ağrı yapıyormuş.Bu haftalarda bebeğin artık yukarı çıkması gerekiyormuş.
1flz Doktorum açılmam olursa tehlike olabileceğini bebeğin doğum kanalına girebileceğini söyledi.O yüzden rapor verdi bir ay dinlenmeni ve çok ayakta durmamanı istiyorum dedi.