Denizkrgz4 Merhabalar. Dün attığım gönderide şiddetli geniz yanmam olduğunu söylemiştim zaten. Gece acı içinde güç bela uyuduktan sonra sabah siddetli baş ve vücut ağrısı ile uyandım. Vücudum haksızlıktan ve ağrıdan bitmiş durumda. Burun tıkanıklığımla baş etmeye çalışıyorum yoksa nefes almak ne mümkün. Hafta sonu olduğu için sağlık ocağına gidemiyorum. Acile de gitmek istemiyorum açıkçası çünkü geçen sefer zehirlenme şikayeti ile gittiğimde acil doktoru hamile olduğum için ilaç iğne vs. Yapamayacagini ancak damardan sıvı takviyesi verebileceğini söyledi. Serum yiyip geldim. Hamilelikte thylot un zararı varımdır acaba? Bu ağır gribi atlatmak için ne yapabilirim ? Tavsiyelerinizi ihtiyacım var. 🙏
Reyhan35 Denizkrgz4 thylot içme ama ıhlamur falan içebilirsin canım hamile olduğun için başka önerim yok maalesef geçmiş olsun
Hande1nur Denizkrgz4 ah canım geçmiş olsun,bende ağır atlattım gribi hala da etkileri sürüyor burnum tıkalı akıntı oluyor vs,ben ıhlamur içtim bol bol meyve yedim,portakal suyu içtim sürekli,ve sıcak duş aldım 2 güne 1,öyle öyle rahatladım
_neslihan_ Denizkrgz4 zencefili bal ve limona rendele birebir ayrıca süt ve zencefilde yapabilirsin ama muhakkak zencefili kullan direk geçiriyor
Kubraygun_ Denizkrgz4 acile gidip bir kan verdirin bence belki de enfeksiyonunuz yüksek bilemezsiniz doktorunuzla görüşüp size antibiyotik başlarlar en azından bende geçirdim grip hemşire olduğum için çalıştığım hastanede hemen kan verdim bana bol dinlenme ve antibiyotik yazdı 1 haftada ancak kendime geldim 🙏🏻
Denizkrgz4 Kubraygun_ acile gidip kendimi ve eşimi endiselendirmek istemiyorum ama doğru söylüyorsunuz. Sabah ilk iş hastaneye gideceğim.
Kubraygun_ Denizkrgz4 endişelenmemek için de bir sebep yok ama kuzum belki de gerçekten enfeksiyon artmış bir şekilde vücudunda hamilelikte başın dahi ağrısa kırk kere niye diye düşün 🤍