Merhaba öncelikle biraz uzun olucak 39. Haftaya girdiğimde karnımın alt kısımlarında ve kasıklarımda 5 dakikada bir gelen sancılar hissetmeye başladım dayanilmiyacak kadar acılı degildi ama zorluyordu tabiki herneyse o gece öyle gecistirip yattım sabahında daha da şiddetlenmeye başlamıştı oturunca kendimi çok rahatsız hissediyordum akşama doğru akıntının fazla olduğunu farkettim ve hafif pembemsi geliyordu kaynanamla aynı evde yaşadığımız için ona sordum rahmimin yavaş yavaş acildigini söyledi pek önemsemedi o gece de o ağrılara katlanıp yattım eşim sürekli hastaneye gidelim dedi fakat muane korkusundan gitmedim ertesi gün sancılar aynı şekilde devam ediyordu hatta o gün daha da siddetliydi kendimi çok bitkin hissediyordum kahvaltı bile yapmamıştım akşamında eşim zorla hastaneye götürdü ebeler açıklığın olmadığını ve doğum olsa sancidan kivranirsin diyerek terslediler herneyse acil bölümüne gidip tahlil verdim 1 sat aradan sonra doktor çok fazla enfeksiyon olduğunu vücudumda protein kaçağı olduğunu söyleyip başka bir ile sevk verdi sabah 9 da kalkıp sevk verilen hastaneye geldik fakat kimse ilgilenmiyordu sancılarım çok vardı ama belli etmiyordum acı eşiğimin yüksek olmasından kaynaklıydi herhalde öğleden sonra gel diyrek gecistirdiler sürekli bende doğum yapmiyacagim diye yanımda hiç bişey şey goturmedim sadece eşim ve bendik somra dayanamayıp acile gittim acildeki doktor da tersledi bu sefer dayanamayıp ona patladım dalgamı geciyorsunuz nasıl dayanayim 1 sat bu sancıyla dedim sonra neyse hamilesiniz diye size bu iyiliği yapıyorum dedi dalga geçer gibi acilden dogumhaneye gittik nöbetçi doktor muane etmeye başladı ve suyunun sınırda olup protein kaçağı zehirlenmesi olarak yatış verdi suni sanciyla doğum baslaticaz tehlikeye atamam dedi bende tamam dedim sanciyi taktiktan 10 dakika somra kızımın kalp atışları yavaşlamaya başladı hemşireler başıma toplandı acil sezeryan diye üstümü çıkardılar 1 dakika içinde eşimden izin alıp götürdüler aynı filimlerdeki gibiydi 😂2 dakika içinde hiç bişey anlamadan ameliyathaneye alındım ağzıma bişey taktılar uyandığımda herşey olup bitmişti 39+3 te gelen minik prensesim çok zayıf doğdu normalde 3100 gramdi ultarasinda ama dogudgunda 2500 gramdi neyse ki sağlıklı su an hastanedeyim yarın taburcu olucam hayırlısıyla azıcık agrilarim var normal doğum çok istiyordum fakat nasip değilmiş ama kızım sağ saglim yanımda kavuştum prensesime kusura bakmayın biraz uzun oldu 😍🤍