user124578 Aslında 3 saat sonra 10 kalıyor ama 3 saatten birşey olmaz bence 😂 ikinci sezeryanımı olacağım kızlar o yüzden günümüzü aldık 25 mayısa kısmet olursa 🥳 sizlerin kaç günü kaldı 😊
annesinin_beybisi user124578 cok az kalmış 🤗 116 gün kaldı bir yandan cok sabırsızım bir an önce sağ sağlim bir sıkıntı cikmadan bebegime kavusmak istiyorum ama diğer yandan ilk doğumum olucak ne yaşıycam başıma ne gelicek bilmiyorum ama merak da ediyorum bu da farkli bir tecrübe olucak😸
syhnbebek user124578 doğum şeklı belli değil henüz ☺️ Son 11 bizimde normal programdaki Tarıh 25 Mayıs dıyor bize de 🥰☺️
user124578 annesinin_beybisi insan sabırsızlanıyor ama doğum yapınca bir bakmışsın geçmiş gitmiş zaman ve doğum zamanı hersey aniden gelişiyor ne kadar dusunsek kafamızda kursakta hersey olacağına varıyor 🥰
user124578 syhnbebek ilk doğum olunca doğum şekli aniden değişebiliyor bizde normal beklerken son 11 gün kala sezeryane dönmüştü doğumum sağlıcakla gelsinlerde önemi olan o 🥰
syhnbebek user124578 amin sizin neden sezeryana dönmüştü son zamanda bir aksilik çıkmaz inşallah bizim de 🥰