Nurcanyks Hanımlar hastane çantanızı kaçıncı haftada hazırladınız ben şuan 32haftalik hamileyim ama henüz çantam hazır değil sizce artık hazirliyim mi yoksa bı kaç hafta daha bekleyin mi bilemedim 🤔🙄
nehirimmmm Nurcanyks bence hazrlayın ben 34 haftalığım yeni hazırlamaya başladım çok yoruluyor insan ilerledikçe
Tanemveannesi_ Nurcanyks ben şuan 33+4 bütün kıyafetleri yıkadım utuledim yerleştirdim o bile o kadar zor ki bıde kayinvalidemle görümcem yardım etti ona rağmen zorlandım bebişimin çantası hazır benimde bir kaç eksiğim kaldı hazırım ama ❤️🤲bnce sende bekletme agirlasiyorsun ister istemez
Fadimeckrr Bence hazırlayın çünkü hafta ilerledikçe bizim bünyelerde ilerliyor , agirlasiyoruz zor olabiliyor 🤭🤭
Sonaypin Ben bebeğe ait tüm kıyafet, bez, battaniyeleri ayrı ayrı büyük kilitli poşetlere koydum ama kendi pijama ve sabahlıklarımı neyin içine koymalıyım? Birbirine karışmasın derli toplu olsun istiyorum. kilitli poşete pijmalarım sığmıyor
Kubragb Sonaypin trendyolda falan bavul düzenleyici organizerler var fermuarlı minik hurç gibi onlardan alabilirsiniz çok kullanisli hem sonrada seyahatlerde kullanabilirsiniz ben ondan aldım çok iyi oldu
Filizeda Bencede artık hazırlayın derim.Allah korusun erken doğum riskine rağmen ne olur ne olmaz elinizin altında olsun sizde strese girmemiş olursunuz.
Sonaypin dml33 ebatları nedir? Benim baktıklarıma sığmadı da, belki sizdeki kadar büyüğünü bulamamışımdır
Sonaypin dml33 her parçayı ayrı mı koydunuz yoksa takım olarak mı koydunuz? Ben takım olarak sığdıramadım da
miyopmom Nurcanyks bence hazirla ben 36+5 im hala hazirlamadim evde o kadar is var ki nereden neye baslayacagimi bilmiyprum. Benim gibi organizsayonsuz olmayin
Sonaypin Kubragb onlardan bir takım aldım. Bebişin evdeki kıyafetlerini koydum onlara, havlu müslin falan çok işe yaradı