Öncelikle merhaba. Biraz uzun olucak kusura bakmayin. Kizlar benim ilk bebeğim 6 aylik doğdu 1kiloydu 3ay hastanede kaldi ve çok şükür hayata tutundu simdi 5 yaşında. Daha sonra bir hamilelik kecirdim ama kanda pihtilasma olduğu için 9haftada kalbi durdu. Daha sonra tekrar hamile kaldim hərşey çok guzelken hiç sorun yokken 5 buçuk ayinda aniden suyum geldi ve bebeğimi kaybettim. Sebebini ögrenemedik ve benim bir aydan fazla kanamam oldu. Daha sonra korunuyordum ve bir gün hic ihtimal yokken hamile olduğumu ogrendik. Doktor hazir degilsen kurtaj yapalim dedi ama ben Ramazan ayinda lurtaj yapamam hem bu bebek onca sikintidan sonra mucize gibi dedim. Hem hersey normal bir sürü test verdik hicbir sorun görülmedi. Doktor bu hafta yani 13 haftamda serklaj olmami önerdi. Rahim boyu 32mm. Baska bir doktor boyum kisa olduğu icin erken dogum olduğunu söyledi. Boyum 1.50. İcime sikinti düştü ya yine öyle olursa diye. Bu arada her ihtimal cinsellikten uzak duruyoruz ilaç kullaniyorum ama yine korku var içimde. Boyu kisa olup normal hamilelik geciren varmi aramizda😔