Deletedmom_5 Emziriyorum o yüzden sadece parol içebiliyorum ama bunun yanında ilaç dışında ne önerirsiniz yutkunurken bile zorlaniyorum birde çok sık bogazım şişer bıktım bu durumdan soğuk suyu geçin soğuk soda bile içmem boğazım şişmesin diye ama nafile
Mucizeminnos Deletedmom_5 aynı ben yaa çocukluğumdan beri çekiyorum bademciklerimi aldırmak zorunda kaldım o kadar büyüktü ki yemek gitcek delik yoktu boğazımda tam kurtuldum demişti yine şişiyo boğazım şimdi de faranjit oldum yutkunamıyorum boğazımın kenarları beyaz beyaz ortası kıpkırmızı napcam böyle bilmiyorum sürekli boğazdan muzdaribim yaa ağrımasın diye ballı ılık süt içerdim hep idare de ediyodu ama bi yatıyorum kalkıyorum şişmiş soğuk hiçbişe yiyip içmiyorum dondurma dahi yemem yazları yani geçmiş olsun Allah hepimize şifa versin🙏🏻
Deletedmom_5 Mucizeminnos aminn insallah. Gercekten kronik bogaz agrisi çok fena oluyor ne yaparsan yap hepsi geçici çözüm ve her hafta aynı şey. Dondurma yemeye korkar oldum
Mucizeminnos Deletedmom_5 aynen yaa bi gün iyi diğer gün hiçbişe yapmamışken yine şişiyo ağrıyo onunla sınanıyoruz resmen yazın bi soğuk su dahi içemiyoruz herşeyi oda sıcaklığında tüketmek zorundayız öyle de yapıyoruz yine aynı yine aynı Allah şifa versin çok zor