Gizemciftci Benim kese görüldü 5 haftalik 5 gün iken ama beta hcg yavaş yükseliyor neden olabilir sizce
1Ada1 Gizemciftci benimde yavaş ilerledi ilk doktor keseyi gördükten sonra da baktırdı doktor değiştirdim keseyi gördükten sonra baktırmanıza gerek yoktu keseden sonra düzenli artışlar olmuyor dedi
Gizemciftci Mihrimahvuslat ilk ogrendim de 22.89 çıkmıştı sonra 22 nisanda yaptirmistim sonra 25 nisan da 71 cıktı 29. Nisanda 142 10 mayısta ise 440 cıktı
Gizemciftci 1Ada1 benim de kese göründü yolk salk kesesi var dedi normal us istedi o zaman beta hcg de baktı şimdi tekrar beta ve us istedi 18 mayista
Gizemciftci Gizemciftci Srfe Mihrimahvuslat zaten ben nisan ayında yemi korunmayı bırakmıştım düşüş yok ama yavaş yükseliyor
Gizemciftci 1Ada1 22 nisan da ilk ogrendim 22.89 cikti sonra 25. Nisanda 71cikti 29 nisanda 142 cıktı 10 mayısta ise 440 cıktı
1Ada1 Gizemciftci evet biraz az artmış benimde az artıyordu beni de korkuttular ama bebeği de gördük inşallah sıkıntısız ilerler ikimizinde🤲
Gizemciftci 1Ada1 insallah ya valla sagliklila kocamıza aliriz inşallah sizin kaç haftalık oldu bebeginiz
Gizemciftci 1Ada1 iyi düşün iyi olsun bebek de sen nasıl hissedersen o da öyle hissedermiş bende çok korkuyorum ama ister istemez insan düşünüyor ama düşünmeme çalış başka şeylere yönel inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah🤲