1MelekAnnesi Baş dönmesi başldı bugün çok rahatsız ediyor bu zamana kadar hiç olmamıştı aynı şikayeti olan var mı
Lavin 1MelekAnnesi canım doktorun numarası varsa ara istersen mide bulantısı ateş halsızlik felan var mi
Turkan 1MelekAnnesi merhaba canim bende 17 hafdalik hamileyim ve bu gun dojtara gitdiyimde otobusde bayildim iyki yanimda gorumcem vardi cok kotu oldum ve doktorum kan tahlili yapdirdi kanim cok azmiş
Lamelif 1MelekAnnesi bende 2gün önce yani 17+1 de sabah kahvaltı hazırlarken oldu tansiyonum düştüğü sanırım. Sonra daha olmadı ama
1MelekAnnesi Lavin sadece baş dönmesiydi canım geçti ama çok şükür diğer dediklerin olmadı çok şükür. Eğer uzun sürmüş olsaydı arayacaktım doktoru zaten 😊😊
1MelekAnnesi [bilinmeyen] geçti cnm çok şükür 2 3 gün sürdü ama. Hamileliğin 17. Haftasında halsizlik ve baş dönmesi olması normalmiş sıkıntı yapma sende bir şeyin yoktur 😊😊
1MelekAnnesi [bilinmeyen] çok geçmiş olsun ihmal etme cnm doktora görün muhakkak. Benim henüz pek bir şişlik yok bilmeyenler hamile olduğumu anlamaz