Herkese merhaba canım anneişlerrr sabah suyum geldi diye post açmıştım şuan emzirirken size hikayemi yazıcam biraz uzun olucak baştan söyleyeyim 😂😂 Sabah 6-7 sularında kilodum ıslandı ama çiş kaçırmış gibiydim dedim son dakika altıma işedim 🤭🤭 Daha sonra yavaş yavaş devam etti ve duşa girince hızlandı bir güzel duş aldım saçlarımı düzleştirdim(saç hassas noktamız😂) Harikada bir hafta sonu kahvaltı sofrası kurmuş o sırada annemle kızım doktorumu aradım ve bişey yeme dedi ben resmen çöktüm o an kahvaltıda hassas noktam 😂 Neyse toparlandık gittik hastaneye hemen kontrole aldılar zaten o anda da bardaktan boşalır gibi suyum geliyor ara arada sancım oluyor ama okadar hafifki adet ağrısının başlangıcı gibi düşünün ebe baktı açıklık hiç yok bir önceki doğumdan kalan açıklık bebek çooook yukarda kanal yoluna bile girmemiş neyse doktorumu aradı sonra o geldi oda muayene etti ve ilk doğumumda normal olduğu için suni verelim başlatalım dedi bu konuda endişelerim vardı çünkü doğum için tek işaret suyumdu sancılar okadar küçük ve seyrekki bebeği kanala itmeye yetecek güçte değil suni sancı baya destekleyecek ama garantisi yoktu kanala gireceğinin kızımdada suyum gelmişti ilk önce ama her ne kadar hissetmesemde sancılarım 100 ve üstüydü oyüzden ozaman suni kabul etmiştim bunda göze alamadım bebek stresede girebilirdi kendi isteğimle sezaryeni seçtim.. Ameliyat ekibi harikaydı beni çok güzel karşıladılar çok güzel sohbet ettiler sondayı epiduralden sonra takmalarını istedim zaten öyle yapacağız dediler güle söyleye çok güzel bir doğum yaşadım oğluşum gayet sağlıklı 39+2de 3450kilo olarak dünyaya geldi boyunu ve doğum saatini şuan bilmiyorum ama herşey yolunda çok şükür ❤️ Ağrılarım var ama abartılacak kadar değil ilk ayağa kalkmadan çok korkuyordum oda hiiiç korkulacak birşey değil hiç canım yanmadı birazda beyinde bitiyor iş sanırım.. Her iki doğum şeklini tatmış bir anne olarak şunu söyleyebilirim ikiside çok güzeldi inşallah hepinize benim gibi rahat güle söyleye doğumlar nasip olsun sorularınız varsa yazın seve seve cevaplarım ❤️