Mihrimahvuslat Melikeyy ezan okunuyor suanda bu okunan ezanın hürmetine rabbim hasta olan sıkıntısı olan kim varsa yardımcı olsun sanada yardımcı olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲🏻
Melikeyy Ayku tam olaraj mfk yöntemi nedir bilmiyorum instagramdan da baktım ürünlerle ilgili doğru dürüst bilgi bile yok. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
Ayku Melikeyy Mehmet fatıh karslıyı takıp edın canlı yayınlarını soru cevaplarına bakın ne demek ıstedıgımı anılacaksınız sızın gıbı amhsı fshsı dusuk olanların nasıl gebe kaldığını göreceksınız
Cerennnn5858 Melikeyy canım benim amh değerim eylül 2021 de 1.27 idi. Gecen ay olcturdum 1.93. Amh değeri yükselen bişeymiş böylece bence öğrenmiş oldum. Mfk karısım arı sütü bal polen propolis yada kapsül bee. Ben ikisinide kullandım. D3 k3 omega 3 folik asit ve yumurta guclendırıcı bı ılac kullandım.
Sznzr Hem yumurta kaliteni yükseltecek bitkisel ürünler kullanıp aynı zamanda vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine baslamani öneririm. Prp yöntemiyle az da olsa yükseliyor ancak yine de prp yapıp hemen yumurta toplatman iyi olur.
Mihrimahvuslat Ayseee60 söyledi 2 ay önce verdim bu tahlili diğer yıla göre biraz fazla düşünce kafama takıldı sadece
Mihrimahvuslat Ayseee60 valla şuanda çok şaşkınım geçen sene düşük yaptıktan sonra pkos hastası olduğumu söyledi doktorum ondan öncede gidiyordum hamilelik geçirmeden bana hiç kimse pkos hastası olduğumu söylemedi 🙄