minnosbirkiz basakerdvn Eşim o kadar heyecanlı ki asla vuramıyor elleri titriyor 🥲 ben vururken bile karnımı gerdirir misin diyorum ellerinin titremesinden iğneyi vuramıyorum, diyorum sen lütfen sadece yanımda dur iyice canım yanıyor 😅 İnşallah sonu çok güzel olur sağlıkla ilerler bütün acıları unuturum 🙏🏻
minisinannesi07 minnosbirkiz başlarda acıtmasa da her gün yapıldığı için bir süre sonra hassasiyet olabiliyor. Kas içine enjekte değil zaten, subkutan enjeksiyon olduğu için doktorunuza da danışıp koldan yaptırmaya devam edebilirsiniz, muhtemelen göbekten yaptırmaya başladınız ve hassasiyet karın bölgenizde.
Deletedmom_33 minnosbirkiz sivri kısmı kotup itiyordum içeri bazen girmiyordu 5-6 kez açıyordum girene kadar en sonunda bazen uç değiştiriyordum öyle yapiyordum
Cemoss46 minnosbirkiz ben karnımdan yapamam dedim bacağından yap sorun değil dedi sorunda yaşamadım bacak bide kaba et olduğu için hiç canım yanmadı
S1907 minnosbirkiz göbeğiniz yoksa göbek deliğinize yakın yere yapmayın ordaki deri daha kalın ve kas olduğu için canınız biraz daha yanabilir,göbeğini iki parmakla tuttuktan sonra göbeğin bele doğru yakın biyerine yaparsanız ordaki deri ince canınız acımaz iğne uçları çok ince çnkü
Aksakal1907 @minnosbirkiz benim ellerim titriyordu iğne göbeğime daha batmadan bile ama çok şükür şuan 12+3 ❤️ inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız 🤲 bide ben ilk iğne günümde alt komşumu çağırmıştım bana cesaret versin diye ama nasıl olduysa 900ml olan iğnenin hepsini enjekte etmişim ve ertesi gün iğneyi vuracağım zaman fark etmiştim 🤦😁🤭 doktora yazdım dün dünde kaldı bugün tekrardan başlayın dedi yani iğnenin hepsini vurduguma mı yanayım yoksa fiyatının 1.500tl olduğuna mı yanayım bilemedim 😄
minigiminannesi03 minnosbirkiz tatlim kırsal damarına denk geldiği için aciyordur büyük ihtimalle ondan kaşıntı ve morarlama oluşur 1milim asgaya vur birde iğne yapacağın vakit derin nefes al tam verirken iğnenin vur ozaman acı hissetmezsin
tupbebekannesi123 minnosbirkiz bana eşim vuruyordu normalde asla iğneye dayanamayan biriyim ama tüp bebek iğneleri çok ince eğer sonradan benim gibi oksapar ve progestan kullanırsanız onlar çok ağır
Baby0687 minnosbirkiz Bir gün sağdan, bir gün soldan vurun iğneleri. Bir gün bir tık aşağı, bir tık yukarı diye diye aynı yere denk getirmeyin. Ben kan sulandırıcı iğne de vuruyordum. İğne sayım çoktu ona rağmen çok zorlanmadım , hep vurduğum yerleri takip ettim. Allah kolaylıkla geçirmeyi ve güzel haber almayı nasip etsin. 🙏🏼🌸🌸🌸🙏🏼
Conger minnosbirkiz benim iğne fobim vardı eşim yapıyordu sonucunu düşününce Allah sabrını veriyor inşallah hamilelik haberini alırsınız aldığınız zaman hepsi unutuluyor 😊
Meltemm06 minnosbirkiz aminn insallah rabbim emeklerinizi hayirlisi ile lucaginiza almayı nasip etsin emin olun bugünler de geçiyor sonu için hersey hafif geliyor annelere yeterki bebislerimize kavuşalım saglikla
Yolcuu Ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım haftaya. Iki tane ilacı bulamıyorum Estrofem ve climara, siz kullandınız mı yada nereden temin ettiniz
minnosbirkiz Yolcuu yazınızı şimdi gördüm, hengameden hiç giremedim buralara, climara değil ama estrofemi İstanbul’da bahçelievlerden aldım, tedavi gördüğüm hastanenin karşısında su ve nil eczanesi var oradan bulup aldım, umarım bulabilmişsinizdir 🙏🏻
gamzecee minnosbirkiz ahh inşallah rabbim mükafatını versin versin sonuca odaklan ağrımamış gibi yap ben hatırlıyorumda dakkası dakkasına koşa koşa sağlık ocağına giderdim kendim evde yapamıyordum nefes nefese kalıp hemen vurdurur acıya acıya dönerdim ama hiç üzülmezdim çünkü sonucu güzel olacak diye düşünürdüm sende öyle yap en fazla 5 dk ağrıyacak sonucu mükemmmel olacak
Sevvgiii minnosbirkiz bende tüp bebeğe başladım 5. Günümdeyim. İğne fobim vardı. Artık fobi falan kalmadı mecbur alışmaya çalışıyorum. Bende çok zorlanıyorum, çok geriliyorum. Allah yardımcımız olsun. İnşallah sonucu hepimizin güzel olur