Ben eşimi özelde doğum yaptırmak istiyorum ama özeller kabul etmiyor , Tekirdağ Prenatolog Cem bey de özellikle üniversirte hastanesinde olmamızı önerdi , o da şehir hastanesinden ayrıldığı için. Normal takipleri özelde yaptırıyordum ,ben hastane hastane eşimi gezdiriyorum , dün edirneye üniversiteye götürdüm , arba giriş çıkış saatlerine baktım tam 7 saat 42 dakki kalmışız hastanede .Bizde sizin gibi 29 haftadayız . Bir kez eşimin kanaması oldu 50 gün evde yattı ,şuanda çok şükür iyi . İlk kanaması oldugunda ilk gün 3 sonraki günlerde her gün 1 adet pragestorn ignesi günde iki hapı sonra ki ay günde 1 düştü hap.
Tekirdağ şehir hastanesinde PRenatalog yok istifa etti cem bey
Tekirdağ univeristesinde PRenatalog yok .
Edirne univeristesinde var .
Bu gün de Çorlu vatan da ERson bey var ona götürecegim .
O yaparım der ve memnun kalır isem Vatan hastanesinde dogum olabilir o da olmaz der ise mecbur Ya ankara Şehir hastanesine götürecegim yada edirne univeriste hastanesinde yaptıracagım dogumu .
Size tavsiyem sizin de uni de yaptırmanız yazdıklarınız dan anladıgım riskli gebelik durumu var , Bizim sorunumuz sezaryan kesit alanında büyük miyomların olması ..Bir sorunuz var ise gebelik ile ilgi universitede yaptırın eger sorunuz yok ise özel de yaptırın ,.ÖZelin rahatlıgını ünide bulamazsınız .Ama sorunuz var ise de özelde o soruna müdahale edecek personeli bulamaya bilirisiniz ..
KEndi adıma söyleyim eşimde sorun olmasa hastane hastane dolaşmazdım ,evime yakın özelde yaptırır çıkardım ama malesef evliya çelebi gibi oldum . Şuanda %60-70 Edirne %30 ankara bugün Erson hocanın muayenesinden sonra çorlu vatanda olabilir .