MerveEbru Kızlar beni anneannem tuzlu suyla yıkamış bebekken yani bebeğin tuzlu suyla yıkanması çok saçma ben bebeğimi tuzlamam ama neden yapılıyor aranızda benim gibi hıyar gibi tuzlanan var mı 😂😂😂😂😂
Minigindunyasi MerveEbru hepimiz tuzlanmd olablriz hatta benim eşimi tuzda yatırıp saatlerce bekletmisler kokmssin diye 😶
Deletedmon00881 MerveEbru büyüyünce ter kokmasın diye duydum ben😁🤣 esra ezmeci de kocalarınızı kendinize bağlarsınız diyor, ne faydalı şeymiş şu tuz yahuu 😁😂tuzun uzak durulması gereken 3 beyazın içinde olması çok üzücü😁
Eylul-Can MerveEbru gercek oldugunu dusunmuyorum. Benim dustan sonra 1 kez terlersem iyi 2.ye terlesem kokmaya basliyor. Ama kardesimin 1gun giydigi kiyafeti ertesi gun tekrar giyecek kadar kokmuyor. Hani benim tuzlarim?
mirage333 MerveEbru ter kokmasın diyeymiş ne alakaysa. Hadi eskiler bu konuyu hala söylüyor ama abimin eşi hamile oda diyor bebeği dogunca tuzlucam diye, yok artık dedim. Olan bebeğe olacak cahilliği yüzünden. Anneme bile sacma geliyor, genc kız hangi kafada.
MerveEbru Minigindunyasi su içiyordum tamda bütün suyu itfaiye hortumu gibi etrafa saçtım 😂😂😂 Allah iyiliğini versin ya balık mı bu tuza yatırmak nedir 😂😂😂
Minigindunyasi MerveEbru hahaj aynısını kaynanama dedgimdr korkma seninkini o kadar yatirmayiz dedi bide inanms Tuzlayabilcgni😶😃🤪😃
Deletedmon00881 Azizinannesi2 kız duruya sor o iyi biliyor yapıyordu kendine, litre başına bir yemek kaşığı kaya tuzumuydu neydi😂
ipekveatlas bebeği tuza yatırıp bekletiyolarmış tam cahil hareketi.. ama duş suyuna biraz tuz atıyolarmış ter kokmasın diyeymiş o pek zararlı gelmese de yararlı da hiç gelmiyo😂
MerveEbru Deletedmon00881 bebişcan sen nerdesin uzun zamandır seni görmüyorum postlarda bu enerjin çok güzel 😂
Eslem_1 MerveEbru biraz daha yatırmaları gerekiyormuş 😂😂😂 yani tuzlamanın bir zararı olduğunu sanmıyorum ama sebep olarak kokmasın diye biliyorum bende..