Cansel11111 Yarın eşimle alışverişe çıkacağız bebek için hiçbirşey almadık henüz e bebeğe falan gidicem ama bazen indirime giriyorlar yarın indirimde olan bir yer var mı yeni alışveriş yapanlar yada yakın zamanda girmiş olanlar bilir dedim 😊 yaşadığım yere avm çok uzak takip edemiyorum malesef alışverişin geneli kıyafet olacak 😊
Minigindunyasi Cansel11111 e bebekte indirim olablr çünkü persembeden pazara indirim yapıyorlar civilede bak orasids uygun bide lcwyi beğeniyorm ben
MerveEbru Cansel11111 en kullanışlı şeyler zıbınlar oluyor kısa kollu uzun kollu yandan açılanlar güzel oluyor. Ayrıca hastane çıkışı çok fazla almamanı öneririm zaten hemen küçülüyor hastane çıkışları bi tane 10lu bi tane 5li aldım ben sadece. Daha çok takım ağırlıklı ilerledim. Yenidoğandan ziyade 0-3 3-6 ay zıbın tercih etmen en iyisi. İndirime gelince çok aceleci davranmayın temel şeyleri alın bence yavaş yavaş ayrıca internet üzerinden alışveriş yapmanızı da öneririm indirime girdikçe alıyorum ben pek maliyetli olmuyor normal mağaza fiyatlarına göre malum devir ekonomi devri.🥰🫶🏻
Sema_18 Cansel11111 Merhabalar, e bebek uygulamasını indirip indirimleri takip edebilirsiniz ayni zamanda site üzerinden de yapabiliyorsunuz. Siteye özel indirimler oluyor. Ben kızımın birçok kıyafetini oradan mağazanın yarı fiyatına aldım🌸
Cansel11111 MerveEbru çok haklısınız bakım vs internetten almaya çalıştım gerekli olanları indirime girdikçe kıyafette görüp alalım eşimle dedik dediklerinizi uygulayacağım 🥰
Gzm-- Muslin agiz mendilleri,muslin ortuler,tulum,zibin,corap,eldiven bunlar ilk zamanlar en cok ihtiyaci olan seyler bebegin
Cansel11111 Sema_18 e bebek uygulamam var ama tekstil olarak çok indirim görmedim ama hergün de girip bakmıyorum nadiren bakıyorum daha sık bakıp öyle de yaparım inşallah yarın biraz görüp almak istedik 😍
Sema_18 Cansel11111 Tabii ki görüp almak en güzeli daha tatlı oluyor. Biz de e bebek ve civilden özellikle gidip birçok şeyini aldık ama dediğim gibi siteden takipte kalırsanız çok güzel indirimlere denk gelebilirsiniz. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebisinizi inşallah💛🌸