Mlkysf bayanelaa amin canım alışverişe daha başladım sayılmaz bi kaç kiyafet aldım e bebek outlette indirim.denk geldi büyük 2 3 yaş aldım bi kaç tulum okadar şimdi park yatak alcam bakalım nasipse
Hulyaaa1 bayanelaa önümüzdeki ay başlıycam inşallah canım ve herşey çok pahalı 🤦🏻♀️ Ebebeğin internet sitesi daha uygun mağazada daha pahalı herşey
bayanelaa Hulyaaa1 yaaa evet puset ve yatak baktım mağazaya ama doğru düzgün kaliteli biseyde bulamadım 🤭
Ozgee_01 Kızlar 20. Haftaya girdim bende hala hissedemedim ara ara midemde kalp atımı gibi biseyler oluyo bu normalmi acaba
Hulyaaa1 Ozgee_01 eğer göbek deliğinin alt tarafındaysa bebektir o canım çünkü bu haftalarda artık bebek göbek deliği hizasına gelmiş oluyor
bayanelaa Ozgee_01 bi annemiz yazmış aynı şekilde bende ona katılıyorum canım, eger göbek deliğinin alt kısmına doğruysa onlar bebek hareketleridir 🥰
KuzeyinAnnesiiiiiii 21+4 oğlum olucak inşAllah hareketlerini 18. Haftada hissetmiştim eşimde 20. Haftada hissetti 😇 20. Haftada kilosu 390 grmdı. Perşembe günü 22. Haftamızda detaylı ultrasyona giricez inşAllah. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
bayanelaa KuzeyinAnnesiiiiiii aminnn insallah Rabbim hepimize kolaylık versin 🤲 yakında alışveriş başlayacağım bende cok ağırlaşmadan 😇
Hulyaaa1 bayanelaa İnstagramdan Trendyoldan bak bide canım ben büyük ihtimalle yatağı falan Trendyoldan alıcam
Hulyaaa1 bayanelaa internetten bak canım hem daha uygun kullananlar da yorum yapıyo ya daha iyi bence 😇
Ozgee_01 bayanelaa bayanelaa ben midemin altinda hissediyorum karın eteğinde hissedilir dediler ama kafam karıştı
bayanelaa Sevil5513 evet detaylıda tam net belli olur hersey inşallah sağlıkla elimize alırız bebislerimizi 🤲😇
bayanelaa Ays_cskn kız bebeler genelde geç gösteriyor kendini 🤭🥰 insallah sağlıkla detaylı ultrasonda öğrenirsiniz herseyi 😌
Ays_cskn bayanelaa oda karisik gittigim devlette detayli yapilmiyormus en yakin hastaneye gidicem ondada cinsiyet soylenmesi yasak bilemiyorum bakalim bacak ara fotosu verdi ama
bayanelaa 3babymom olsun hic kafana takma bebeğe kilo aldıran yiyeceklerden yemeye çalış yinede kilo almazsa bile hic üzülme sağlıklı olsunda kilo o kadar önemli değil 😇 kızımı 1 buçuk kiloydu yaşatan Rabbim yaşatıyor suan cok şükür zayıf felan ama sağlığı yerinde 😌🥰
3babymom bayanelaa maşallah çok şükür 🌸 evet inşallah istahim biraz duzelse dikkat edicem yemeye calisicam
Mlkysf bayanelaa masaallah büyümüş artık anlıyor tabi kardeşten.Oğlumda öyle çok mutlu kardesi olacağı için insaallah öyle devam ederler
bayanelaa Mlkysf insallahhhh cok hevesleniyorlar doğduktan sonra da öyle olursa değmeyin keyfimize 😉🥰