Öncelikle detaylı ultrasonda birikmiş kan gözüktü onu unutmadan diyeyim ama kanamam olmadı yakın zamanda hiç 3 hafta belki daha fazla olmustur aşırı az olmustu sonrasında hiç olmadı evde tek duruyorum eşin çalışıyor dolayısıyla yemeğimi kendim yapıp yiyirojm ki kimsenin de gelip bana bakmasını istemiyorum öyle daha kötü hissediyorum sürekli yatmam gerektiğini biliyorum yani ama hemek yemek için bakkala gitmek için kalkıyorum eşim anlayışlı biri akşam yemeği sabah kahvaltısı istemez açsa kendi yapar temiz olsun ev her zaman da demez hiç duymadım ağzından öyle diyeyim ama yapabilirsem yapıyorum öyle diyim bugün kasıgımda baskı agrı hissediyorum genel olarak yatıyorum kanamam olduğu zamandan beri bir iş yapmam gerektiğinde de böyle yaptım yani yorulduğunu hissettiğimde oturdum yattım ( kanama olduğu hafta boyunca hiç kalkmadan yattım eşim baktı işe gitmedi izinliydi K hafta) bugün böyle bir baskı hiisettim ama hareketlerini hissettim gün içinde eskisi kadar degil ama bu haftalarda azalması normal diye biliyorum sizce baskı hafif agrı normal mi bu haftalarda yoksa riskle alakalı mıdır uzun oldu kusura bakmayın