Hapyymami55 11busra11 canım bebek gözüküyor ama ben böyle testlere pek inanmıyorum bide günün geçmemiş kan testi yap bence
Tusami 11busra11 hayırlı olsun cnm , aynı testten bu gün yaptım ; gün var benim daha , daha silik çıktı benim
11busra11 Nur22Elif teşekkür ederim canim çocuğum yok ama 3. Gebeliğim pıhtı varmış iğne kullanmam lazım sanırım o yüzden erken farketmek istiyordum umarım bu sefer bırakmaz beni bebeğim 🙏🏻
Nur22Elif 11busra11 anlayabiliyorum. Eğer varsa hemen hastanede acilde kan ver onlar kadın doğuma sevk ederler zaten. Pazartesiye kadar vakit kaybetmemiş olursun. İnşallah sağlıkla gelir.
Burcu0707 11busra11 tsh da baktir troitlere gebelik testini verirken saglik ocaginda troitlerimede bakarmisiniz de
Tusami aycabelgin0 kuzum hayırlı olsun bebişin, daha silikti demişsin ya, son postuma bakar mısın böyle miydi 🙏
11busra11 Tusami evet canım o şekilde silikti sonradan foto yükledim send bnm testine bakabilirsin posttan ☺️
Nurcanyks 11busra11 bence hamilesiniz daha erken olduğu için tam belli değil siz kan verin tam kesinleşir o zmn
Nurcanyks 11busra11 bence hamilesiniz daha erken olduğu için tam belli değil siz kan verin tam kesinleşir o zmn
Burcu0707 11busra11 dusukten sornasindan bahsetmedim suan baktirman gerekli gebelik troidi olanlarda kimyasal ve dusuk cok oluyor