ygmr FerhanSerkanEilmez bende tatli yemiotm.sevmiodm zaten hala sevmiyorum.kilom 60 oldun 53 54 le kaldim iste cok aldin dio doktorum heo yedim hamur.isi cok.seviorm daha cok.yedik hamileleyim.diye dayanamadim.
FerhanSerkanEilmez ygmr bende 18+6 olduk bugün Ben 86 ile hamile kaldım 1.70 boy var Öyle olunca kilo almamalıyım 😂😂😂😂😂
ygmr FerhanSerkanEilmez kuzum senle ayniydik aslin 27 mayis diodduk dimi ama bnm biraz gec dollenme olmis ultrasonda oyle cikio degisti bi jagta kadar.😂86 mi sen alma aynen😄
FerhanSerkanEilmez ygmr evet aynıydık ama benim adet tarihime göre değil ultrason tarihime göre söylemiştimm adet tarihimi yakaladı bebek sonra😍😍😍😍 Olsun sağlıkla gelsinlerde 😘😘😘 Aynen almıyımmm hatta hiç ben veriyim bebek alsın 😂😂😂😂😂
ygmr FerhanSerkanEilmez evet 20 ağustos bnm ama yakalayamadimi gec dollenme mi du anlamadik ams ultrasonrs bi hafya yakin gec cikio😁tembel benimki be daha tik yok ayni anasi
FerhanSerkanEilmez ygmr benimde 19 ağustos benimde 😊😊😊 Benim tosun yakaladı anası gibi 😂😂😂 Amannn sağlıklı sıhhatli gelsinlerde gerisi boş 😂😂😂😂
ygmr FerhanSerkanEilmez ministim 😁😁😁😁😶😶😶simdi masallahim bar dunya oldum .tabi saglikda kilo aldikca.kandi sagligimdan oluorm belim.tutmuo bide bi an once zaman gecsin ostiorm artik dogurmak istiyorum artik