Esmeeer4221 Kızlae dun detaylıya gırdık bebek saglıklı gayet ama sadece kalbınde parlaklık gordu doktor kalsıyum cokmesı gıbı bıseler dedı zamanla gecer dedı sızce bunun nedenı nedır zamanla gecermı gecmezse ne gibi sorunlara yol acar ? Lutfen yazın
Huriye1996 Esmeeer4221 yeğenim için de aynısını dediler , kalpte bagirsakda parlaklık var diye 6 yaşında hiç birsey yok maşallah
heleninannesi06 Esmeeer4221 benim kızımda da vardı birden fazla doğalı 10 gün olacak her şey yolunda 3. Trimestirda geçmişti zaten 🙂
Kumru48 Esmeeer4221 Benim de bebeğim de 1 tane kalpte parlaklık vardı amniyosentez yaptırdım 35 günde sonuç çıktı çok şükür temiz 🤲🏼
Huriye1996 Esmeeer4221 tek başına birsey ifade etmiyor diye biliyorum iciniz ferah olsun. Onlar her ihtimali soylemek zorunda
mhmmddgc Esmeeer4221 Kalpteki parlaklık bebeklerin %80indede görülen bir olgu. Önemli olan ekmbir rahatsızlık olup olmadığı tek başına parlaklık hiçbişeyi ifade etmiyor. İçinizi ferah tutun.Benim bebeğimdede var ama fetal dna temiz çıktığı için önemsemiyorum açıkçası.