gurbetcianne97 Tekraranne yani bilmiyorum açıkçası gerçekten çok zoruma gitti.. hayırlısı.. Rabbim kimseye yaşatmasın..
gurbetcianne97 Nuraslanklc oyyy maşallah sana sağlıkla kucağına al minnağı😍 bizde bu ay başlicaz bakalım reglimin bitmesini bekliyorum başlasın ovulasyonlar😂
Nuraslanklc gurbetcianne97 ayy hadi inşallah çok heyecanlı her ay test yapmalar falan 😄 bak bide benim adetim gecikmeye başlamıştı her ay gecikti 4 aylık süre zarfında her seferinde test yaptım nerden duydum bilmiyorum gecikmw oldukça vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diye doğru yanlış bilmiyorum 😬
Aytiii Deletedmon00881 başın sagolsun canım çok üzüldüm. Kaçımcı haftadaydı? bende 5 aylıgım çok korkuyorum😔
Deletedmon00881 Aytiii korkma canım sen sağ Salim kucağına alacaksın inanıyorum buna😍❤️ 18 haftayı bitirmek üzereydi canım
sacmalamakizim gurbetcianne97 Basınız sağolsun çok üzüldüm 😢 insAllah sağlıklı bir şekilde tekrar gebe kalırsınız Allah bir daha size acı yaşatmasın ❤️
Aytiii gurbetcianne97 2 düşükden sonra tam 1 sene sonra oldu..folikasit(folbiol) kullandım kaç ay..ve kür uyguladım o ay hamile kaldım
Ozlemmiy15 EmirinBusrasi bende yeni bebeğimi kaybetmiş bir annesiyim hemde doğumda bunu yaşadım evet.ama bizde bu postlarda gezerken bunun farkındaydım benimle karşıma bir sürü şeyler çıkıyordu.bunlari biz yaşadık diye siz yaşamak zorunda değilsiniz.rabbim de yaşatmasın inşallah.sağ Salim bebeğinizi alın kucağınıza .size tavsiyem eğer bu tür şeylerden etkileniyorsanız.bu uygulamayı kullanmamanız.her an herşey çıkabiliyor insanın karşısına.Bazı anneler mutlularınızı bebeklerinin gaz sorunlarına çagre ararken bizim gibi annelerde bebeklerini neden kaybettiklerini yeniden bebek sahibi olmanın umudunu arıyor.saygı ise o zaman bize de saygı iyi günler
Sermec27 gurbetcianne97 merhaba canım öncelikle basın sağ olsun rabbim meleginle cennette kavuştursun inşaallah bende 2 buçuk yıl önce ilk oğlumu 38 haftada kaybettim anne karnında kalbî durmuştu sebebsiz bu arada beb sezaryen olmuştum sezaryen sonrası 7 ayimda hamile kalmıştm çok şükür 11 Aylık bir oğlum var şimdi
Aytiii Deletedmon00881 cennette seni bekliyordur canım. Hatırlıyorsanız size bahsediyordum korkularımdan, ufacık birşey oldumu insanın içi gidiyor Rabbim sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin amin
Bernnnaaaa 2 şubatta kalp durması sonucu kürtaj oldum. Son adet 31 mart 7+3 olduk allah isteyen herkese versin inşallah 🙏
Deletedmon00881 Aytiii aynen canım bi yavrum da cennete beklesin beni 😢😇❤️hatırlayamadım canım, ismin değişti mi? Evet hamileyken endişe oranı artıyor bende de oluyordu canım, amin🙏🙏💖