2prensesannesiiii canım ben 2019 yılında ölü doğum yaptım normal yolla düşürttüler, 2 ay kanamam durmadı ve düşükten iki ay sonra rahimde parça kaldığı için kürtaj oldum, sonra baya çocuk istemedim artık, 2 çocuğum vardı çünkü, çocuk istemediğim için hiç hastaneye gitmedim ama kürtajdan bir kaç ay sonra uykusuzluk, halisulasyon, korku yaşadım, gece kesinlikle uyumuyordum, tabi bu arada neredeyse bir yıl geçti aradan, hocalara felan gittik baktım olacağı yok hastaneye gittim fsh değerlerim 50 yaşındaki bir kadının değerlerine geldiğini söyledi doktorum, menapoza giriyormuşum ve istesemde çocuğum olmazmış öyle dedi, bizde korunmamaya başladık, çocukta olmadı, doktorun verdiği ilaçları kullandığım halde ve bu tedaviyi iki defa tekrarladığım halde değerlerim düzelmedi, ilaçları çöpe atıp ailemin yanına gittim, 2 ay orda kaldım, günde 3 defa bir bardak suya bir kaşık hakiki bal koyup içtim, hicbiseyi düşünüp kendimi üzmedim, gezip tozdum, uykularım düzene girdi, stres çok önemli, sonra evime geldim ve geldiğim gibi hiç adet görmedim hamile kaldım canım..