Eda_65 cemreee__ benim böyle fosfor sarısı gibiydi ilk başta çok korktum adetim 10 gün geçikmişti test yaptim hamileymişim şuan gün sayıyoruz kızımla darısı başına inşallah tğm isteyenlerin🥲👼🏻❤️
Eylul2019 cemreee__ canm bi test yap sen rahatla bizde.hersey gebelik belirtisi olmaz.zaten sari akinti enfeksiyn belirtisi hamilelk degil.gebelikte beyaz olur
cemreee__ Bsragrkan yapmadım daha canım acaba yerleşme kanaması mı dedim intertten baktım olabilitesi yüksek
rumeysanur1803 aycabelgin0 bende öyle açık sarı beyaz akıntı geliyor çatlatma iğnesi vuruldum 29 nisanda beklemedeyim inşallah bnde güzel haberler alırım 🙏🏻🙏🏻
annesinin_beybisi cemreee__ ha sarı leke geliyor yazmışsın da canım . açık kahve yerlesme belirtisi olabilir bende de gelmişti ama bende kırmızıya yakındı adete 1 hafta kala gelmişti
annesinin_beybisi cemreee__ benim 1 kez geldi canım erken regli oldu sandım 2 gun sonra test yaptım pozitifti
annesinin_beybisi cemreee__ teşekkür ederim canım hadi bakalim mutlaka haber ver inslalah hamilesindir🤗
cemreee__ Eylul2019 canım sarı dediğim açık kahve enfesksiyon akıntısını biliyorum o değil bugun uapamadım evde test yokmuş bulamadım malum pazar o yüzden yarına kaldı 🙂