annesinin_beybisi kızlar 23+3 üm simdiden yaralar oluşmaya başladığı için kantaron yağı aldım 10 gündür kullaniyorum ama bir değişiklik olmadi acaba yanlis mi kullaniyorum . bilenler yorum yapsın lütfen ☺
Soncul annesinin_beybisi yüzde yüz hemen geçircek siye bişey yok bide bebek aürekli emiyosa geçmemesi normal sürekli yara yenileniyor
annesinin_beybisi Soncul henüz hamileyim 23 haftalık. ama gecmesi gerekirdi bence simdiden faydası olmayan birşey bebek emerken hic geçirmez bence
Nur22Elif annesinin_beybisi bebek emdiği zaman sütünüz olacak. Anne sütüyle iyileşiyor o yaralar. Lanolinin bi zararı yok. Zaten bebek doğmadan 1 ay öncesinden kullanmaya başlamak gerekiyor göğüs ucu yara olmasın diye.
annesinin_beybisi Nur22Elif teşekkürler bir araştırayım o ilacı. kantaron yağından fayda gelmeyecek sanırim . simdiden yaralar varsa dogurunca daha kötü olur diye korkuyorum baya acılı birsey diyorlar
annesinin_beybisi Soncul bilmiyorum ki ilk gebeliğim ben de anlamadım. göğüs uçlarinda açılmalar ve kabuk tutmuş yaralar oluşmuş ama burda başka gebeler de vardı daha hamileyken başladı diyen
Nur22Elif annesinin_beybisi emzirme danışmanlarını takip edin, bazılarının ücretsiz seansları vs oluyor onlara katılın. Doğru emzirme pozisyonunu bulursanız hiç yara olmadan atlatırsınız. (Ben de yaralardan çok çektim ordan biliyorum. )