Bettt Kızlar doktorum bebeğin 10 haftalık kesenin 9 haftalık olduğunu söyledi bebeğin kalp atışları her şeyi normal dedi ama kesenin küçük olması sebebiyle keseyi büyütmek için kan sulandırıcı ecoprin verdi . Böyle bir şey yaşayanınız var mı acaba ?
Umay255 Bettt son adet tarihime göre 7 + 4 geçen pazartesi gittim doktor 6 haftalık dedi 7 olması gerekirken sonra doktoru değiştirdim ve dün gittim çocuk tam haftasında çıktı çok şükür bi doktorda sabit kalmayın mutlaka başka yere görünün
Haleti_ruhiyem Haftasında benim kesemde küçük dedi doktorum kalp atışı vardı. iki hafta sonra tekrar gel dedi pazartesi gidicem bakalım ne diyecek inşallah güzel haberler alırız düzelir sizin de benimde 😊
Bettt Umay255 benim bebek olması gerektiği haftadaymış ama kese bir hafta gerideymiş 😑 sizinki gibi durumlar çok normal diyorlar 2 hafta ileride 2 hafta geride olmasını bile olağan kabul ediyorlar geç döllenme olayından dolayı ☺️
Haleti_ruhiyem Bettt evet kan sulandırıcı kullanıyorum özele gidiyorum yarın devlet hastanesinden randevu aldım bakalım ne dicek
Umay255 Bettt kuzum başka doktora gittim ben çocuk tam 7+5 çıktı tam haftasında yani 🥰 çok şükür bi sıkıntı yok