Berglgzg @“Emine003”# Amin inşallah sabırsızlıkla bekliyorum. Sizin de inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız🥰🤲❤️
Defne_Eva sevgiiarab Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Normal doğum mu oldu? Küveze falan aldılar mı? Bebek kaç kiloydu? Benim de erken doğum kafamı karıştırıyor ondan sordum helal et hakkını kardeşim.
sevgiiarab Defne_Eva amin hepimizin bebişleri çok sağlıklı olsun bebek 2400 doğdu biz 2800 sanmıştık normal doğum yapabilirdim ama panik atağım tutmuştu yapamadım ve bebeğin suyu gitmişti hiç riske girmek istemedik 7 gün küvezde kaldı ciğerleri tam gelişmemiş demişti doktor ama çok iyi şuan
Sonaypin Bebiş için ilk doğduğunda kirlense de atarım dediğim 5li takım, 2tane zıbınlarıyla tulum ve 10 lu hastane çıkış seti koydum çantaya, sizce yeterli mi?
Emine003 Sonaypin canım ben 2 tane 5 li 1 tane 10 lu 2 tane de sadece alt üst ayrı 2 tane de zıbın koydum yeter inşallah
Minmin Emine003 34+0 olduk benim oğlum da kilo olarak ultrasonda iki hafta önde gözüküyor aşırı hareketli şu sıralar canım yanıyor 🥺🌸🥰 Çantasını 29’da hazırlamıştım iyi ki hazırlamışım aşırı zorlanıyorum artık
Emine003 Minmin valla iyi yapmışsın canım gerçekten erken hazırlamak gerekiyomus bende 2-3 hafta önce yıkadım ütüledim paketledim sadece çanta işi sona kalmıştı dünde onu bitirdik çok şükür 🤗 inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini canım 🤲
_momy_ Emine003 yarın 29 haftam olacak hazırlık yapmadım daha erken diye ama bu hafta iş arkadaşımın bebişi gelmiş izine çıktı 33 haftada geldi bebiş 🫶🏼🤰🏻 açıkcası bende hızlandırma kararı aldım bu haberden sonra
Tugbannebebek _momy_ hazırlayın şimdiden nolur nolmaz. İlerleyen haftalarda iyice ağırlaşıyorsunuz hiç yapamazsınız.
Tugbannebebek Karkubra2772 35+0 ım bugün. bende de göbek ettafında çok sertleşme kasılma var. Dr yat hiç kalkma dedi., açılma yok ama sanırım erken doğum riskine karşın tedbir alıyoruz. Bebiş doğum pozisyonu da almış. Siz de ne gibi erken doğum riski var? Bu arada geçen haftalarda hazırladım valizimi. İyi ki yapmışım şimdilerde yapamazdım.
momofkaan Emine003 35+2 daha dün deterjan aldım yıkama ütüleme yapıcam hafta içi ama bir sürü ufak tefek eksiğim var depend göğüs pedi falan umarım doğuma hazır gidebilirim
Eeedaaa sevgiiarab benim de öyle ultrasona göre 2 buçuk hafta önde gidiyo bu erken doğmasına sebeb mi acaba