Ummu_osman Emine003 İyi ya bebeğin kilosu da normalse bir şey olmaz. 🌿 Ben 52 ile hamile kaldım hiç kusmadığım için sanırım sadece yarım kilo verdim simdi 61 kiloyum :) 🤗
Emine003 Ummu_osman şükür canım bebek bir hafta önden gidiyo gelişimi 🥰 Sen maşallah zayifmissin o yüzden ne güzel canım inan ben kilolu olunca almadığıma sevindim 🙈😂
Ummu_osman Emine003 Maşallah bebişe. Belki doğduktan sonra verirsiniz bebek sağlıklı olsun da çok da önemli değil kilo çatlaklar vs. ✨🌺 bizler her halimizle guzeliz 🌸
Esmakks Emine003 35+5im hala hazırlamadım😂 o kadar ağırım ki artık bu hafta halletmem lazım. Yoksa öylece alır doğuma giderim herhalde
Emine003 momofkaan ben özel olarak almadım canım da abisine kullandığım vardı otri bebe memnundum şükür uzun zamandır kullanma ihtiyacımiz olmadı 🤲
momofkaan Emine003 şu baby Vac diye bir aspiratör var süpürgeyle takılıyormuş onu öneren çok etrafımda ama o da 200 TL gerek var mı bilemedim
Emine003 momofkaan canım kişiye göre değişir bence 🥰mesela bana göre gerek yok çünkü ben ilk oğlumda da sadece hastayken kullandım harici hergün yapanlar da varmış yani o yüzden senin seçimine kalmış bişey kuzum
meir22 Emine003 bende bugün 33+6yım ilk doğumum erken olduğu için doktorum en azından bunda 37 38i görebilelim hareket etme dedi😑 hastane çantasını hazırlamıştım🙏
Emine003 meir22 iyi yapmışsın canım 🤗 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 neden erken doğum riskin vardı canım