Sbm050421 Kızlar genelde e bebek in kalıplarına küçük diyorlar , her zaman 1 büyük al diyorlar , şimdi zıbın takım alacağım , yenidoğan mı 3 ay mı almalıyım karar veremedim
vesilece Sbm050421 canım kalıbı küçük olsada olmasada, ben herkese 3 aylıktan alın alacağınızı diyorum 🙈🙈
linamom Sbm050421 ben doğum yaptım bebeğime yenidoğanlar büyük bile geliyor şuan 3 aylıklar ilk büyük gelir
dml33 Sbm050421 bnde başta 3 ay aldım yenidogan 2 tane almistm sonra büyük geldler yenidogan aldım biraz Daha
Ozlemyvz linamom ben de 15 gün önce doğum yaptım bebeğim 3 kilo doğdu ama 3 aylıklar büyük geliyor. Yenidoğanlar anca oluyor
Yesim619 Sbm050421 üç ay al canım yıkanınca çekiyor çünkü ben bu sorunu çok yaşadım oyuzden büyük beden alıyorum
Ozlemyvz Sbm050421 yani elinizin altında Yenidoğanlar da bulunsun büyük gelebiliyor 3 aylık kıyafetler
Mavininbiri Sbm050421 Ben hep 1 beden büyük aldım ayrıca hiç küçük değil çoğu alışverişimi ordan yaptım
EssoSavve Yesim619 ben ilk yıkamadan bahsetmiştim ama neyse 😅 sonrakiler için leke çıkarıcı alırım diye düşünmüştüm. Oğlumda da öyle yüksekte yıkayıpta çektiğini hatırlamıyorum gerçi 6 ay giydi takımlarını tulumlarını artık göbüşü açılıyordu 😅 ve tertemizdi ablam bizden sonra iki bebeğini büyüttü onlarla oğlumun çok kıyafeti vardı 🤷🏼♀️