keremveannesi Kızlar bununla ilgili kaçıncı postum bilmiyorum , 38+1im çatı muayenem oldu bugün. Bebeğim hala 2500 gr 🥺 ya niye kilo almıyor bu çocuk neler yiyorum 😥😥
Mrvsmt2502 keremveannesi canım sağlıklıylisa kilosunu neden dert ediyorsun k minyondur belki. Birde USG cihazı tam doğu ölçemiyor belki daha fazladır stres yapma kendine
Sedabezirkan keremveannesi benim ilk bebegimde 2800 görünüyordu 39 haftalikken, 3250 dogdu, bir de bu gebeligimde bebek geriden gidiyordu dr istirahat verdi erken dogum riskinden dolayi, 2 hafta yatip gittim baya iyi kilo almisti,cok yorulursan bebek kilo almaz dedi dr
Yeliz6767 keremveannesi Benim de o civarda doktor küçük dedi 2 hafta geriden geliyor inşallah düzelir sizinki de kiloa alır inşallah
Msl22 keremveannesi Canim benim benimkide oyle hatta karnim bastan beri küçük biliyordum küçük minyon olacagini esim ve bende minik dogmusuz tabi esim suan yapılı ama organ gelisimi icin doktor iti diyorsa muhakkak sıkıntı yapma bende çok sıkıntı yaptim ama bende 2650 dogmusum esim 2200 gayet organ gelisimimiz iyiymiş yani sıkıntımız olmamis bebeklikte seni cok iyi anliyorum suan oyuzden
Sedabezirkan keremveannesi kizkardesimin bebeği 39 haftada 35 haftalik bebek kilosu ve boyunda dogdu, 6 aylık nasıl tosbik şimdi, hic zorlanmadi ve sorun yaşamadı, benim annem hepinizi 2500 kg dogurdun der hep, inşallah sizin de sorun olmaz, olumlu kalmaya bakın
Mrvsmt2502 keremveannesi ablam 1900 doğmuş annem iyi beslenmesine rağmen ama 6 ayın içinde sütüyle bayağı kilo almış bende 3600 doğmuşum ama sonra sürekli ağlayan bi bebekmişim kilo falan kalmamış yani doğumdan sonrası daha çok önemli şimdi dert etme kendine
Msl22 Bide canım bazen genetiktir benimde bebis oyle sanirim hani her tavsiye dinledim uyguladim gayet sağlıklı beslendim ki oyle de yapmaya çalıştım ama genetikse olmuyormuş ki genetik olduğunu doktor söyledi minnak ama organlari gayet haftasında kontrol ediyorum dedi bende arrik üzülmeyi birakip doguma odaklandim kilo emdiginde beslendiginse de alacaktir oyuzden üzülmüyorum suanda cok fazla üzüldüm günlerce çünkü bir sorunumu var diye bide doktor onca seyi söylemesine ragmen cok normao hatta şuan bile doğsa kuveze ihtiyaci yok dedi bana 37+1iz bu arada
keremveannesi Mrvsmt2502 tamam canm benim Allah razı olsun hepiniz ayrı ayrı içimi ferahlattınız hepinize kolay doğumlar diliyorum 🤲🏻🤲🏻🥰