Aysetuna Kızlar yarın 7+2 oluyorum kalp atışını duymaya gidicez inş sizler ne zaman ilk duydunuz sonradan duyan oldu mu süreç nasıl geçti ?
shkmrt Aysetuna biz 5. Haftasının sonuna doğru duymuştuk. Büyük ihtimal siz de gittiğinizde duyarsınız. 🙏🏼
mavi0811 Aysetuna 6+5 de karindan ultrasonla eger karindan bakilicaksa idrara sıkışık gitmeni tavsiye ederim🥰
NimetDilmen Sarahh 10 haftadan önce qittin de duymadın mı? Bende 7+2 yim buqün qittim kalp atışı duyulmadı. Bebek de qorulmedi 😔 Haftaya bidaha qel bakalm yine duyamazsak boş qebeliktir, alalım dedi 😔😔
aylinpalaa Aysetuna 6+2de keseyi gördüm 10 gün sonra yine çağırdı doktorum 8 haftalık olmam gerekirken geç döllenme olduğu için ultrasonda 6+4 görünüyordu yani normalde 8.haftalıkken kalp atışını duydum☺️
Sarahh NimetDilmen evet 5 haftalıkken gittim duymadım 1 hafta sonra gelen dinlersin kalbinin sesini dedi gitmedim 10 haftalıkjen gittiç
Hasretaytemur Aysetuna 7+3 de duymuştum şu an 11+5 deyiz büyük ihtimalle sende yarın duyarsın kuzucum 💕
NimetDilmen Aysetuna seni biliyorum canım Sarah isimli arkadaşa sordum. Dualarım seninle insaAllah duyarsın sen 🤲
NimetDilmen Sarahh MaasAllah sabrına hayran kaldım nasıl bekledin o kadar? Ben 2 hafta beklicem 9 haftalıkken qitcem diorm ama sanırım bekleyemem haftaya 8 haftalikken qiderim