Semays Kızlar gebelikte böbrek genişlemesi yaşayan oldu mu nasıl kendinizi rahatlattınız ? 20 haftalığız ağrıdan duramıyoruz
Yaseminf Semays aynı şey başımda. gecen cumartesi günü gece bi sancilandim 4 gün boyunca acile gittim geldim kusmaktan mahvoldum stent takalım dedi doktor salı gideceğim. Ama şöyle bisey yaptım 4 lt su içtim pes pese o şekilde sabaha karsibuyuyq kaldım sabah bi uyandım ağrım hafiflemis idrara çıktım bolca rahatladım ağrım şuan çok hafif kaldı eger doğuma kadar böyle agrirsa katlanabilirim belki stente gerek kalmaz doktor seninki çok ileri boyutta değil dedi bolca su iç parol içebilirsin dedi doktorlar bana ama bi ise yaramıyor pek
Yezda000 Semays kuzum bende 20 haftalıkken hem sağ hemde sol böbrekte büyüme çıktı sıcak tutu oraları ilaç veriyor zaten idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş ama hamilelerin genel problemi bol bol bol su sıvı tüket 30 haftalık olduk biz teyzesi Allahın izniyle sizin minoşada sanada sorun çıkarmaz 😘😘
Hll95 Ben yaşamıştım sola sürekli yatılacak ve bol bol su içilip lavabo ihtiyacı asla tutulmayacak katater önerilmişti hatta en son çareniz olsun sizede önerildiyse
Semays Çok canım acıyo ve sancım var bebeğe zararı olur mu ki takip edicez dedi dr ilerlerse stent takıcaz dedi korkuyorum 😞
Hll95 Erkek bebeklerde genellikle oluyor bebeğe bir zararı yok ilerlememesi için su ve sola uyuma kısmını yaparsanız allahın izniyle geçer endişe etmeyin ağrı maalesef bir hafta bende çektim ama katater takılmasınsan daha iyi dedim birde Hamile yastığı kullanabilirsiniz
Semays Hll95 bizimki kız Allah’ın izniyle stant arkadaşın eşi taktırmış kayma oluyormuş ondada bende çok sıcak bakmadım Rabbim şifa versin inşaAllah
Semays Yaseminf suç içmekten korkuyordum 🫤 bende sola yatmaya dikkat ediyorum bebekte aksi gibi sağa gidiyor 🥴 teşekkür ederim inşaAllah bende faydasını görürüm
Yaseminf Semays iç iç zorla kendini doktor kussan bile iç dedi sürekli kusma oluyordu bende de cizi kraker ye mide bulantisini tek o bastırdı benim kussam bile ictim ictim rahatladım hatta bugün hiç agrimadi insallah ağrımaz bi daha
GazeRock Belirtileri neler acaba böbrek büyümesinde? Kasık ağrısı hafif arkaya doğru da gerginlik hissediyorum kaç saattir geçmedi uzandım ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum uzanınca hafifliyor biraz ,idrar yaparken sol kasığım çıkacak gibi oluyor
Semays GazeRock benim gece üçte sağ böbrek tarafında bi Ağrı girdi üşüttüm diye düşündüm 6 oldu geçmedi şiddetlendi , doktoruma gittim ürolojiye yönlendirdi üroloji dr ultrason istedi böbrek de genişleme var dedi. Yani sağ böbrekten sağ kasığıma doğru inanılmaz bi Ağrı saplanıyor kaşık kısmımda şişlik var gibi hissediyorum haftaya tekrar muayeneye gidicem bakalım ne dicek
GazeRock Semays Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir sizi daha fazla yormadan.Peki uzanınca ağrınız azalıyor mu?
Semays GazeRock benim bacaklarımı yukarı doğru çekince hafifliyor uzattığımda sanki sancı gelicek gibi hissediyorum
Semays Yezda000 ay maşaAllah bizde sorunsuz geliriz inşaAllah o günleri sağlıcakla gelsin pamuk helvalar 🥰🥰