Belief Merhaba yakın zamanda ikili tarama testi yaptıran varmı acaba ben hastanemden fiyat aldım 800 TL dedi gerçekten her yer bu kadar pahalilandimi merak ediyorum yani detaylı ultrason da değil sonuçta😔
Eylul2019 Belief ben haftaya yaptircam devlet hastanesi ve ucretsiz..kizimdada 2 sene oncede butun testleri ucretsiz yaptirmistim
aslansmommm Belief muayene ücretinden hariç kan alma için 150 tl vermiştik ikili test yaptırırken 800 tl muayene ücreti vs dahil mi diyolar acaba
Reyhan35 Belief emin misin canım ikili tarama testi olduğuna bence tekrar ara bi hastaneyi imkanı yok o kadar olmasının ya çok çok fazla
Belief Vera09 Evet iki yıl önce de yaptırdım gayet uygundu ki bu çok aşırı büyük bir hastane de değil ..
Vera09 Belief benm detaylı ultrason 850. Ben e devlet hastanesnden bi randevu bulun yada daha uygun bi özel. Sadece kan alıyolar zaten doktor bakıyor ense kalnlğna vs
Deletedmom83940 Reyhan35 arkadaşlar özel hastanelere zam gelmiş ilk muaneme 165 vermiştim bugün 215 verdim değerlerime bakmak için kan tahlili istedi doktorum 450 de ona verdim olmuştur yani o kadar
yagmurrrra Belief ben daha 2gün önce 4lüyü 190a yaptırdım 2li daha uygun olması lazım bende iyi bir özele gidiyorum
Belief Ordaki asistan kız gittiğimde direk fiyatı söyledi ama arayacağım gerçekten muhasebeyi muayene ücretsiz düz fiyat bu yani ilk gebeliğim olsa inanabilirdim belki ama şuan duyunca inanamadim.
Belief Peki perimatalog mu ultrasonla kontrol etti yoksa kendi doktorunuz mu bu perimatalog da fiyatı etkiliyor olabilir..
Deletedmom83940 Belief arkadaşlar özel hastanelere zam gelmiş ilk muaneme 165 vermiştim bugün 215 verdim değerlerime bakmak için kan tahlili istedi doktorum 450 de ona verdim olmuştur yani o kadar
zeynepikra_61 Belief dün yaptırdım ikili test ve idrar tahlili 186 TL sigortam yok annelik hakkından yararlandirdilar özel de ☺️