ankakusu_2022 Miraygvrcn elele madre sipariş ettim çok övülen markaydı, sitesinde nevresim takımı yastık yorgan indirimdeydi onu da sipariş verdim, bakalım elime ulaştığında beğenecek miyim 🥰
Behiye89 Miraygvrcn elele madre. Harika bir ürün aldık kurduk evde. Kendi sitesinden alırsanız indirimli şuan. Eğer İstanbul a yaşıyorsanız Bahçelievler de kadir has avm de yeri mağazası orada extra indirimi oluyor. Bebek arabasına kadar oradan aldık
Kararsiz_anne mirage333 ben bebek yatağından anlamıyorum ya elele madre aldım hediye gelen yatağını biliyo musunuz başka yatak almalı mıyım sizce
mirage333 Kararsiz_anne o yatak cok ince ve yumusak 5cm gibi birsey. Oyun yatağı olarak kullanıma uygun ama bebegin uyuması icin uygun degil bence. Yataş cottony ben 520 tl gibi birseye aldim ama. Yataş twiny var oda cok tercih ediliyor 300lü bir fiyatı var bakın derim cottony pahali gelirse.
Kbranne Miraygvrcn elele madre aldım iyiki de almışım diyorum kaliteli ve çok kullanışlı olacağını düşünüyorum kendi sitesinden aldım
Nskyhn Miraygvrcn ben e bebekten pamuklu yatak aldım büyük kalın yataktan ziyade bu yeter diye düşündüm
ankakusu_2022 Miraygvrcn aynen canım yatağı ince dediler yataş twiniy sipariş verdim o da daha elime ulaşmadı 😊