Merhaba öncelikle hic moralini bozma bende de ailesel tansiyon hastaligi var kafaya taktığımda hep yuksek cikiyor hamilelik oncesinde kilo verdim duzenli spor yaptim onceden 14 15lerde çıkıyordu. Kilo verip spor yapınca stres yapmayi bırakınca 13 9lara düştü ve gebe kaldim. 12. Haftaya kadar 12 13 8 9larda ilerlerdi tansiyonum doktorum 12.haftada alfamed baslariz demisti basladim. İctim ilaci takip etmeye devam ettim. Ara ara yükseldiği oluyordu cok stres yapınca. 20.haftada detayli ultrasona girdim tansiyona bagli uterin arterlerde centik veya direnc olabiliyor bende cikmadi cok şükür benim tamamen psikolojik bir tansiyonum vardi. Bebegin gelisimi ile ilgili bir sıkıntı olmadi simdiye dek. Tansiyonum biraz yukselme egiliminde oldu ilacin dozunu arttırdık alfamed kullanmaya devam ediyorum. 32. Haftaya geldim sayılır. Moral cok onemli moralini bozma hic idrarda protein simdiye dek hic cikmadi, gebelik zehirlenmesi belirtilerini takip ediyorum ödemim yok bol su içiyorum yürüyüş yapıyorum benim de iki gündür 14 15lerde seyrediyor tansiyonum moralimi bozup ağladım hic düşmüyor kafami baska seylerle mesgul edip tansiyonu düşünmemeye çalışıyorum. Sali günü doktor kontrolum var umarim hersey yolundadir 🥰🙏🏼