Kizlar başımdan geçen bir tecrübeyi sizinlede paylaşmak istedim eminim ki benim gibi yanlış bilip tüketen çoktur aramızda ;geçen hafta doktora kontrole gittim 1 ayda 5 kilo aldım hatta hamileliğin ilk 3 aydı bulantıyla geçmesine rağmen kilo aldım bende bunu kafama taktım çünkü gözle görülür abartı bir yemek iştahım yok eskisi gibiyim paketli sağlıksız gıdada tüketen biri değilim her neyse doktoruma sordum oda 1 günde ne yediğimi bana saydırdı kahvaltıda yoğurt kivi çilek muz yulaf yiyorum dedim hafif olsun diye öğlen zeytinyağlı akşamda protein veya balık ara öğün elma yiyorum dedim doktor başladı gülmeye sen kendine bana gelmeden şekeri 3 kat yükselmişsin sağlıklı diye tükettiğin meyveler sana kilo aldıran şeyler dedi artık meyveyi kes çok canın isterse ķüçuk bir porsiyon ye ama öyle elmayı 1 adet yeme dedi şok oldum meyvenin boş bir kilo olarak geleceğini bilmiyordum ikinci olarak süt tüketimini yapmana gerek yok yararından çok kalorisi var oda şeker dedi sen normal kahvaltı yap dedi yumurta domates salatalık zeytin lor peynir yoğurt tüket kefir iç dedi bu şekilde 1 hafta uyguladım ve 300gr vermişim yani demem o ki bilinçsiz yemeyelim kızlar benim gibi yapan varsa tecrübe olsun diye yazdım🥰