Rabia54 Kris merhaba neden erken doğum olmuştu ve dogsunda kaç gram kaç cm di benimde erken doğum. Tehlikem.var 28 haftaya kadar geldik ama sürekli sancı çıkıyor nts de birde kuvezde ne kadar kaldı 💞😊
Kris Rabia54 benim erken Doğum sebepi stres bu da kayınvalidem, tamam 27 haftalık 1kg 300.70 gram doğduğu ve hastane küvez de 40 gün kaldı 1kg 500 gram olduğunda evde getırdım
Gams Rmyskrkus bende bugün sezeryanla Doğum yaptım canm, benim kızım da küvözde Allah’ın izniyle toparlanıp yanımıza gelecekler, güzel düşün ki güzel olsun. Hepimizin evlatları dualarımda 🙏🏼🙏🏼
Pamukdeniz Miyaa hayırlı olsun canım saglıklıca büyüt inş ultrasyonda cıktıgı gibi mi çıktı kilosu acaba 😇
Rabia54 Kris oy maşallah ne güzel çok durmamış en azından normalde o haftaları doğanlar 3 ay kadar kalıyor 2 kilo olunca veriyorlar maşallah kuzuma erkekmiydi kizmiydi rabbim bir daha ayırmasın canım 😊💞🙏🙏
Rabia54 Gams canım rabbim bir an önce kavuştursun insallh sen kaç haftalık doğurdun ve kaç kilodu benim de erken doğum tehlikemde.var çok sancı çıkıyor ntsde durdururyoruz 28,2 olduk bugün morel oluyor okudukça güzel şeyler 🙏💞💞
Cicianne Miyaa bende pazartesi günü 35+0 da doğum yapıcam inşallah 2700gr kilosu ciğer iğneleride yapıldı inşallah hiç küveze girmeden yanıma verirler bana da dua edin 🤲🏻
Miyaa Cicianne inşallah Rabbim seni yvruna bağışlar inşallah sağlıklı sıhatlı doğmasını nasip eder sıkma canını iyi düşün iyi olsun ne gelirse Allahtan şükür etmeliyiz
Mirmirlokum Cicianne ben 35+4 de hiç ciğer geliştirici vurulmadan 2400 doğum yaptım hiç küveze girmedi senin bebeğin kilosu da iyi maşşallah emme refleksi varsa girmez korkma
Lamia Cicianne doğum yapınca bize de yaz bende 35 haftaya girdim iğne yapicak doktorum pazartesi sancılarım var
Mirmirlokum Miyaa bizde 2400 doğduk 35+4 de hastahaneden 2300 çıktık sarılık olduk 2200 e düştük 17 günlüklen 2700 e çıktık sürekli emziriyorum şu an 25 günlük olduk 3200 olduk o kadar ağlıyodum ki kilo alamicak diye ne kadar boşunaymış hiç canını sıkma onlar çok güçlü
Cicianne sevcann sezeryan olacak canım. Bi önceki doğumumda sezeryandı ilk doğumdan 7 ay sonra hamile kaldım şimdi de bebek büyüdükçe dikişlere baskı yapmaya başladı o yüzden hem erken hemde sezeryan olacak 🙈 dua edin küveze girmeden versinler inşallah yanıma 🤲🏻