Ardakumsal 7 gün önce kan vermıştım 2,39 çıktı dün test yaptım silik çıktı tekrar kan verdıgımde aynı çıktı 2,39 sebebi ne olabilir böyle olup gebe kalan var mı ?
saglikciaanne Ardakumsal bazı kaset testler çok silik çizgi gösteriyor benimde olmuştu üç defa kaset test yaptım silik çıktı kan verdim 2.0 çıktı gebe değildim inşallah vardır ama sizde şuana göre yok gibi ama
gurbetcianne97 Ardakumsal adet gününüz geçti mi? Değerinize göre gebe değilsiniz test bozuk olabilir..
deryarslan00 Ardakumsal canım sen eniyisi bi doktora git adetin de gelmiyorsa. Ama degerlerin negatif hamilelikle alakası yok bende önce enfeksiyonum için ilaç kullanmak için hamileliğime bakmıştı doktor o zaman 2 küsür cıkmıştı yani. Hamile kaldığında en kötü ihtimal 5ten büyük cıkar yani. Ama testte görünüp öyle olması da sacma o yüzden sen doktora git en iyisi varsa da o vajinal ultrasonla falan görür
Ardakumsal saglikciaanne 2,39 çıkıp yükselen var Bende 7 gün sonra Testyaptım Silik çıktı kan verdım yıne 2,39 bunun sebebı ne hic anlam Veremedim Gebelık yoksa düşmesi gerekmezmıydı neden aynı değer
saglikciaanne Ardakumsal değeriniz zaten düşük yüksek değil gebelik için besin ustunde olmanız gerek adet donemlerinde ya da hormon ilaçlarında yükselebilir değeriniz iki yıl önce değerin 4.3 çıkmıştı mesela adet olmustim hormon ilacı dan demisti doktorum. 2.8 ile hamile klainmaz fakat adet tarihiniz hala gecikirse o değer yükselir ilerleyen dönemde sonraki zamanlarda gebelik şansı oluşur ve hamile kalınır
saglikciaanne Ardakumsal bu özellikle benim gibi adet gevikmesi olanlarda sık.gorunur bir ay önce adet olmadım diye bekliyordum israrlica olacağımi bilerek olmadım sonra tahlil baktırdım değerim 1.2 di. Ardından bir ay daha olmadım toplamda iki ay olmuştu rahatsizlanip acile gittik orada bakıldı üç haftalık hamile olduğumu öğrendim yani tahlilinizin üzerine hamile kalırsanız o yükselir
Momms10 Seri4545 benim de adetime 14 gün vardı sadece meraktan dolayı 12 Mayıs beta verdim 0.16 çıktı 😄bat 25 bu arada erken verdim galiba
Tekininannesi Ardakumsal aynı olayı yaşamıştım kan 4.5 çıkmıştı test bariz belli çizgi ama adet olmuştum . Doktor idrarda protein fazlalığı enfeksiyon yalancı poztiflik gösterir demisti