minisinannesiyim Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 dakikadır banyoda hipo ile uğraşıyordum banyodan çıktığımda gözlerim yanıyordu ve biraz halsiz gibi oldum zehirlenmişmiyimdir ? 1 bardak süt içtim evde yoğurt yoktu süt iyi gelirim ?
Soruyorumm minisinannesiyim baş dönmesi hissettiğin an yada haif uykulu bir hal hemen ambulansı ara gitmeye çalışma bayılırsın Alalh korusun insallah bi şey olmaz ama yaşadığın yerde paket servisi yapan market falan varsa yoğurt söyle bol bol ye temiz hava alman cok önemli
Soruyorumm minisinannesiyim eşini ara bilgi ver ne olur ne olmaz o açmazsa anneni ara seni kontrol etsin on beş dakikada bir arayıp Allah korusun önlem almak önemlidir
minisinannesiyim Soruyorumm aradım elimi falan 10 dakikaya bir arıyor yoğurt ayran falan getirtip yedim ama başıma agrı girdi ve halsizlik hala var
Soruyorumm minisinannesiyim ben sanırım giderdim doktara devam ediyorsa ne olur ne olmaz eşin uzakta mı yakın hastane varsa kendin git
minisinannesiyim Soruyorumm sağlık kabini var oraya gittim endişelenme bol yoğurt ye kusman olursa hemen doktoruna git dediler