bir_pasa_annesi Bu benim ikinci gebeliğim ikiciye hamile olanlar bebeislerinizi ne zaman hissettiniz acaba şu an 14 haftalık olduk sayılır
Yasemiinny bir_pasa_annesi ikinci hamileliğim benimde. 14-15 haftalıkken pıt pıt şeklinde hissetmeye başladım. Ama birkaç gün hissetmiyordum sonra tekrar aynı şekilde devam ediyordu 😊
Asli1111 bir_pasa_annesi benımde ilk gebeligim 14 haftanın sonuydu sanırım hissetmeye başladım. Doktoruma sordum bebek miydi falan diye, zayıf olduğun için erken hissedersin dedi 😅
Larakaya bir_pasa_annesi bende hep merak ediyordum ne zaman hissedecem diye ilk gebeliğim 18 hafta 6 günlük gebeyim 10 dk önce tekme gibi bişi hissettim o kadar güzeldiki 🙏
NehirinAnnesiii bir_pasa_annesi ilk gebeliğim 17 haftada hissetmeye başladım ufak ufak simdi 25 haftalığız masallah yerinde durmuyo kızım 🤭😍
bir_pasa_annesi Larakaya çok heyecanlı demi ya ben sanki ilkmis gibi heyecanlıyım acaba ne zaman olacak diye
Larakaya bir_pasa_annesi evet 3 defa falan attı şuan ses yok insan hem heyecanlanıyor hem duygulaniyor
Mesudesrds bir_pasa_annesi bende 14. Haftaya gireceğim bende hissedemiyorum daha benimde 2. Hamileligim 10. Haftalarda pit pit eden bişey oldu ama bağırsak miydi bebek miydi bilemedim şuan beklemedeyim çok şükür ultrasonla oynak Bi bebisimiz var 😁🙃 maşallah bize