Deletedmon00881 bir_pasa_annesi içimden erkek geçti hayırlısı olsun inşallah canım, @Sermec27 bu arkadaş da bir baksın 😍😍
bir_pasa_annesi Deletedmon00881 hayırlısı olsun inşallah doktor da şimdilik erkek gibi duruyor dedi Baksın benim hemşerim @Sermec27 🥰
Sermec27 bir_pasa_annesi çok şükür canım büyüdü kusura bakma canım biraz üzgünüm moralim bozuk anneannemi kaybettim dün o yüzden pek iyi değilim
bir_pasa_annesi Sermec27 yaa basın sağolsun kuzum Allah geride kalanlara sabır versin inşallah antepteler mi
Sermec27 bir_pasa_annesi çok sağ ol canım evet Antepteler bende gidemedim çocuktan dolayı Bir tarafım buruk rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah 🤲
bir_pasa_annesi Sermec27 üzme kendini havalar düzelince gelirsin şimdi mecbur elin kolun bağlı bebek için amin inşallah kuzum
Sermec27 bir_pasa_annesi ne bileyim çok tuhaf hissediyorum kendimi bilmiyorum zor rabbim sabr versin inşallah 🤲
bir_pasa_annesi Sermec27 amin cnm bnm senin şu an tek yapman gereken dua kuran okuman anneannen için en iyisi o başka elden gelen birşey yok kuzum