MerveeD Mrv58 Amin inşallah tesekkur ederım bugun cok cok ıyıyım düne göre evimizede geldik yatmıyorum süreklş ayakta dolanıyorum hafıflıyor agrım zaten cok sukur cok hafıf bır agrı kaldı
Bsracc MerveeD Maşallah canım sıranı savdın yarın inşallah bende sabah 6da hastanede olacagım ve ufaktan heyecan basladı inşallah sağ salim çıkar evimize geliriz bizde🤗🥰 Birde lavman vs yaptılarmı canım ilk gittiğinde
Mrv58 MerveeD tamamen geçer inşallah zeytinyagli yemeklerden ye cnm büyük tuvaletine çıkman daha kolay olur
MerveeD Merykls dün sezaryen oldum bugün 2.günüm ve çok şükür dün dünde kaldı derler ya o şekil oldu cnkı dunün yanında bgun cok cok ıyıym hc yatmıyorum sürekli dolanıyorum evın ıcınde elhamdülillah bebegım de ıyı bır de sütüm gelirse bizden iyisi olmayacak
MerveeD Bsracc Ben gece 12 den sonra hc bsey yıyıp içmedim o yüzden lagman yapmadılar. Ama 1 de bebegım dogdu öğlen yani hemşire gece 12 ye kadar gaz cıkarma san lagmann yaparız dedi cok sukur gerek kalmadı
Merykls MerveeD inşallah gelir sütünüz bu fonemde hep mama yiyir degil mi hangi mamayi kullaniyorsunuz
Prens33 MerveeD duş alınca sütun daha iyi gelir Allah izin verirse sağlıkla büyüt bebisini cnm darısı bana insalalh 28 inde bnde 😊
Bsracc MerveeD Oo iyi iyi kuzum maşallah subhanallah rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin🥰 banada dua et sabahtan gidiyorum🫣🥰🥰
MerveeD Bsracc Allahım kolaylık versin, ayaga kalkmak co zor olacak ama kalkınca yuruyunce acıların hafıflıcek unutma yarını atlatırsan diğer gün kolay gecıyor Rabbim kolaylık versin sag salım kavusursunuz bebeğiniz ile inşallah ❤️❤️
MerveeD Merykls SMA kullanmamı önerdi doktorumuz onunla basladı ama şırınga ıle verıyorum bazende gogus ucuma sılıkonun ıcıne sıkıyorum mamayı bebegım gögüsümden gelıyor sanıyor alısmaması ıcın bıneron vermeedım
Nzlasln MerveeD gözünüz aydın benim de 25 mayısta sezaryen doğumum oluck şimdiden çok korkmaya başladım çünkü daha önceden hiç ameliyat olmadım..
MerveeD Nzlasln Bende ilkkez amelıyat oldum ama ilk günü atlattınız mı dıger gunler su gbı gecıyor Allah izin verirse. Bide herkesın acı eşiği bir değil benimki düşükmüş demekki İlk gunun kötü gectj ama cok sukur bgun ıyıydım yardın daha ıyı olurum inşallah