Anneysen Selma067 biz daha çok küçüğüz ama rabbım hayrlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah🤲 😍 5+2 hala inanamıyorum bazen ☺️☺️
TubaCivelekk Selma067 merahbaa 22.1 &günlügüm hergun beebegimden gelen mesajlarls mutlu oluyorim yatarak ve bol bol yuruyusle geciyorum gunlerimmm...
YldzOrtanYusufolu Kubravci 29+1 oldum daha hiç altan muayne olmadım olmakta istemiyorum benim ikinci oğluşum olcak 😁
Ayshrdll Bugün 13 haftalık olduk🤰kızımızı bekliyoruz Allahın izniyle.. Hepimiz bir nefeste kavuşuruz yavrularımıza inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💞
Tgbs Selma067 8+5 Selma067 8+5 olduk 💕 İkili test yapan varmı Çevremdeki hamile ve yeni Doğum yapmış bayanlar yapmamış Yapmasam bi zararı olur mu
Ilaydaile 15+2 haftalık hamileyim 💕 daha cinsiyet için gitmedim hastaneye bakalım hayırlısı olsun. Evde geçiyo vaktimiz 😊
YldzOrtanYusufolu Arkadaşlar bende 29+1 olduk benim aşaga tarafımda kemigim agrıyo başına gelen varmı iş yapamıyorum yürüyemiyorum dr sordum kalca genişliyomuş da hep olurmu ya yaşayan varmı 😫
Kubravci YldzOrtanYusufolu Allah bağışlasın ben Altan muayene oldum bir kere iltihaptan dolayı çok kötüydü hamileyken tahammül edilemez bence inşallah bende olmam ☺️