gozgozanne I_lknuR ay biz de hala isim yok bazen diyorum isimsiz mi olacak bu çocuk ne olacak bir isim koyamadik
Melek63 I_lknuR Süleyman… Hz. Süleyman peygamber Kraldı. Osmanlı da en ihtişamlı günlerini Kanuni Sultan Süleyman zamanında yaşamış. Süleyman isminde heybet ve liderlik saklı sanki
Tugba6336 Bhr_bhr benim oğlumun adı Furkan. Ama Furkan ismi konuşmaması gereken bir isimmiş. Hem de agır bir isim
Efnanada BURAK ❤ Peygamber efendimizin Miraç’daki bineği. Berk-Yıldırımdan türetilmiştir. Kur’an’da bu isim geçmemekle birlikte, İslam kaynaklarında böyle bir bineceğin olduğuna dair rivayetler vardır
tubasd I_lknuR kurani kerimde gecen bir isimmi yoksa islam onderlerinin isimlerinimi soruyorsunuz. Taha süresi var Kurani kerimde Yasin sahabelerin isimleri var hepsi birbirinden güzel muaz hamza bilal talha efendimizin evlatlarinin isimleri var Abdullak kasim ibrahim
Muallime_97 I_lknuR Peygamber efendimizin ismini koyabilirsiniz diğer Peygamberlerin isimlerini sahabe isimlerini de koyabilirsiniz isterseniz Ben nasip olurda erkek olursa Muhammed Akif koymayı istiyorum. Ali Ömer Osman Zeyd Muaz Taha Zübeyr Umeyr Talha Hamza Hasan Hüseyin Ahmet Huzeyfe Zahid